Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Bitfarms eladta a Bitcoin készletének felét

A Bitfarms eladta a Bitcoin készletének felét

A válság az összes kripto üzletet sújtja, ez alól a Bitfarms bányászati ​​óriás sem kivétel. A cég jelentős BTC mennyiségtől szabadult meg.

 

A Bitfarms eladott 3 000 BTC-t

A Bitfamrs a héten eladta BTC készletének csaknem 50%-át. Június 21-én a Bitfarms, egy Kanadában működő argentin kriptovaluta bányász cég bejelentette HODL stratégiájának módosítását a vállalat likviditásának javítása érdekében. Egy sajtóközlemény szerint a vállalat a múlt héten összesen 3000 Bitcoint (BTC) adott el hozzávetőleg 63 millió dollárért, hogy közel 100 millió dollárral javítsa vállalati likviditását.
 

[embed]https://twitter.com/Bitfarms_io/status/1539226200865914882[/embed]

Ily módon a vállalat Bitcoin tartalékait körülbelül 6349 BTC-ről összesen 3349 BTC-re csökkentette. Ezzel az eladással a cégnek sokkal alacsonyabb BTC tartaléka maradt, mint az év elején, ami 4300 BTC volt.
 

 

Medvepiac van érvényben

Nehéz megbirkózni egy ingadozó piaccal. A cég adatai szerint a Bitfarms naponta átlagosan 14 BTC-t tud előállítani, ez negyedévente közel 1260 BTC. Ezért megengedhetik maguknak a veszteséges eladást, tekintettel arra, hogy a cég január elején 1000 BTC-t vásárolt 43,2 millió dollárért. Ugyanennyi Bitcoint jelenleg kevesebb mint fele áron, vagy közel 20,6 millió dollárért lehetne megvásárolni.
 
Jeff Lucas, a Bitfarms pénzügyi igazgatója azonban elmondta, hogy a kriptopiac ingadozása miatt a vállalatnak el kellett adnia egy részét a bitcoin készletének, többek között azért, hogy a Galaxy Digital LLC-vel szemben fennálló tartozását 66 millió dollárról 38 millió dollárra csökkentse.
„Tekintettel a rendkívül volatilis piacokra, továbbra is lépéseket tettünk a likviditás javítása, valamint a hitelállomány csökkentése és mérlegünk megerősítése érdekében. Már nem tartjuk meg a napi BTC termelésünk teljes részét.”
Nexo kriptovaluta váltó

 

 

A Bitfarms veszteségesen adta el a bitcoint

Lucas jelezte, hogy bár továbbra is pozitívak a bitcoin hosszú távú kilátásait illetően, a vállalat legfőbb prioritásaira kell összpontosítaniuk, hogy megőrizzék világszínvonalú bányászati ​​üzemeltetőként elfoglalt pozíciójukat, miközben folytatják üzletük bővítését.
„Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi piaci környezetben a legjobb és legolcsóbb módszer BTC állományunk és napi termelésünk egy részének értékesítése likviditási forrásként.”
A Bitfarmsnak 7 ipari méretű létesítménye van Quebecben, Washingtonban és Paraguayban. Az energiát 99%-ban vízenergia biztosítja és a cég hosszú távú energiaszerződésekkel is rendelkezik. Ennek ellenére hasonló pénzügyi problémákkal néz szembe, mint a legtöbb nagy kripto vállalat, amelyeknek csökkenteniük kellett a kiadásaikat.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.90% $67,470.81
Ethereum ETH -8.23% $3,249.86
BNB BNB -4.88% $586.55
Solana SOL -12.39% $152.99
XRP XRP -10.83% $0.5454
Dogecoin DOGE -12.95% $0.1725
Cardano ADA -13.57% $0.5084
Litecoin LTC -12.92% $85.77
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!