Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Elárasztják a piacot a használt kriptobányász GPU-k

Elárasztják a piacot a használt kriptobányász GPU-k

Tömegesen adják el a kriptobányász GPU -kat, ugyanis a bányászok a jövedelmezősége drasztikusan csökkent a medvepiacnak köszönhetően.

 

Szabadulnak a kriptobányász GPU-któl

A kriptobányászathoz használt csúcskategóriás grafikus kártyák elárasztják a piacot. A kriptovaluta bányászat jövedelmezősége drasztikusan lecsökkent a medvepiac hatására.
 
Kriptovaluta bányászat | Cryptofalka Forrás: techtimes.com
 
A gamerek végre fellélegezhetnek, mivel a kripto bányászok kivándorlása csökkenti a csúcskategóriás grafikus kártyák iránti keresletet. A twitter tele van képekkel a használt piacokon eladott GPU-król, az új és használt egységek árai elkezdtek csökkenni. A hét elején a Hardware Times arról számolt be, hogy a kínai viszonteladói piacok Nvidia RTX 3080-at már 523 dollárért árulják. Ezenkívül a gamerek is arról számoltak be, hogy az RTX 3060 Ti néhány használt piacterén 300-350 dollárba kerül.
 

 

Megéri megvenni egy kriptobányász GPU-t?

Mint minden használt elektronikai eszköz, különösen a számítógép alkatrészek esetében, ez is nagy szerencsejáték. Az állandó nagy terhelésnek, nagy feszültségnek és magas hőmérsékletnek kitett alkatrészek gyorsabban elhasználódnak.
 
A közösségi médiában több gamer is figyelmeztet ezeknek a használt grafikus kártyáknak a hátrányaira, amelyek kriptobányászatban vettek részt. Ezenkívül a használt GPU-k vásárlóitól érkeztek jelentések arról, hogy a megvett kártyákban alkatrészeket kellett cserélni, vagy épp fűtési/hűtési problémák merültek fel. A játékosok általában kripto ellenesek, mert az utóbbi időben nehezen és drágán jutottak GPU-khoz.

[embed]https://twitter.com/shaxbert/status/1539993430306308098[/embed]

Minden történetnek két oldala van. Egy játékos rámutatott, hogy a magas feszültség és a hőtágulás azok, amelyek idővel megölik a processzort. "Az Ethereum bányászatához használt GPU-k jellemzően alulfeszültek, hogy a lehető legkevesebb áramot használják fel, így a feszültség nem rontotta őket" - tette hozzá. Ezenkívül a kriptobányász ​​GPU-k állandó steady-state állapotban maradnak, és hőmérsékletük nagyon keveset ingadozik, mivel állandó hűtéssel és minimális terhelési együtthatóval rendelkeznek.
 
Azt javasolta, hogy garanciás GPU-t kell vásárolni. "A legtöbb ember azt hiszi, hogy a használt kártyák rosszak. Azok az emberek, akik új grafikus kártyákat készítenek pedig ezt akarják elhitetni."

[embed]https://twitter.com/Nash076/status/1539014694308134914[/embed]

 

Nem szabad elsietni a vásárlást

A gamer rámutatott, hogy az árak két év után végre visszatérnek a gyártó által javasolt fogyasztói árhoz, de óva intett attól, hogy most vásároljon valaki GPU-t. Az Nvidia 4000-es sorozata a megjelenés küszöbén áll, ami azt jelenti, hogy a piacot elárasztó jelenlegi kártyák árai még tovább esnek, mind az új, mind a használt kártyák esetében.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
„Nagyon jó, hogy végre láthatunk GPU-kat a valós fogyasztói árakon. Sokáig tartott, hogy elérjük ezt az állapotot, a következő generáció már a sarkon van.”
 
Hozzátette, hogy:  "Ha valaki hajlandó vállalni a kockázatot, akkor néhány száz dollárért beszerezhet egy tisztességes grafikus kártyát, amelyet tesztelt, működőképes és vásárlói védelemmel ellátott. Az árak azonban továbbra is csökkenni fognak a kereslettel együtt, így azok számára, akiknek nem sürgős, jobb megoldás lehet, ha még várnak."
 
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.69% $64,123.51
Ethereum ETH 0.15% $3,422.68
BNB BNB -0.02% $571.77
Solana SOL 1.99% $160.93
XRP XRP -8.68% $0.5568
Dogecoin DOGE -2.02% $0.1201
Cardano ADA -3.28% $0.4243
Litecoin LTC -0.61% $71.46
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!