Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Minden idők csúcsán a Bitcoin bányászati nehézség

Minden idők csúcsán a Bitcoin bányászati nehézség

A bitcoin bányászok újra nehezebb helyzetbe kerültek, a hálózati nehézség 14%-kal emelkedett, ami minden idők új csúcsát jelenti.

 

Újra csúcson a Bitcoin bányászat

A bitcoin bányászatának nehézsége azt fejezi ki, hogy a bányásznak mekkora hash-re van szüksége ahhoz, hogy létrehozza azt a kripto karakterláncot, amely jogot szerez arra, hogy a következő tranzakcióblokkot hozzáadja a lánchoz.
 
Bitcoin bányászati nehézség I cryptofalka Forrás: BTC.com
 
A hétfői nehézségi emelkedés május óta a legnagyobb. A bitcoin hálózati nehézsége körülbelül két hét múlva újra kiigazodik, elemzők szerint akkor kissé csökkenni fog.
 
A bányászokat különösen súlyosan érinti a medvepiac, a Blockchain.com szerint a bányászatból származó bevétel 53%-kal esett vissza az év elejéhez képest, mivel a bitcoin árfolyama a szeptember 13-i 11%-os visszaesés óta nehezen tudott 20 000 dollár felett maradni. Mindeközben a bányászok 30 napos átlagos bevétele körülbelül 19 millió dollárra esett. Ez alacsonyabb, mint tavaly a bányászokkal szembeni kínai fellépés során, amikor a becslések szerint az országban a bitcoin bányászati ​​​​műveleteinek 90%-a leállt.
 
Kontextusba helyezve, a bitcoin-hálózat bányászatának nehézsége tavaly érte el a 25 billiós csúcsot, mielőtt a kínai bányászok elleni fellépést követően 14 billióra zuhant. Amikor ez megtörtént, a legnagyobb kínai bitcoin bányászati ​​poolok hashrate-je 37%-kal esett vissza. Azóta a nehézség 2022-ben folyamatosan emelkedett, májusban elérte a 31 billiót, mielőtt a TerraUSD és a LUNA irányítási token összeomlása miatti zűrzavar megjelent volna a piacon.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

A bitcoin bányászok érzik a válságot

A múlt héten az Argo Blockchain, amely júliusban 15,6 millió dollár értékben értékesítette bitcoin tartalékait, bejelentette mérlegének megerősítését. Abban az időben az Arcane Research blokklánc-elemző cég jelentése szerint, az állami bányászok több bitcoint adtak el, mint amennyit bányásztak júniusban.
 
A cég a SEC beadványában közölte, hogy újratárgyalta az NYDIG-től kapott 70 millió dolláros hitelkeret feltételeit, 3 400 új Bitmain bányászati ​​berendezést adott el 7 millió dollárért, és potenciálisan 27 millió dolláros befektetést biztosított. A cég nem azonosította a befektetőt, de közölte, hogy ha az ügylet megtörténik, a részvényeinek 15%-át birtokolják.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.08% $65,608.66
Ethereum ETH -3.84% $3,444.66
BNB BNB -1.53% $595.92
Solana SOL -7.79% $136.48
XRP XRP 0.69% $0.4927
Dogecoin DOGE -9.84% $0.1217
Cardano ADA -7.89% $0.3802
Litecoin LTC -6.00% $73.46
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!