Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
BTC Prague: Találkoztunk a legnagyobb bitcoin maxikkal

BTC Prague: Találkoztunk a legnagyobb bitcoin maxikkal

Szenvedély, inspiráció, technológia. Ezzel a három szóval tudnánk leginkább jellemezni a btc prague rendezvényt. A bitcoin maxik mekkájában jártunk, hétvégén Prága narancssárga színt öltött! 

 

Prágába látogattunk, az egyik legnagyobb bitcoin rendezvényre

Hétvégén a Cryptofalka Csehországba vette az irányt, hogy részt vegyünk a kriptobarátok körében népszerű BTC Prague eseményen. Izgatottan vártuk az eseményt, hiszen sok jó dolgot hallottunk a prágai közösségről, amely a kriptovaluták és különösen a bitcoin iránt érdeklődő emberek tömegét gyűjtötte össze.  

BTC prague I Cryptofalka

Amint beléptünk a rendezvény helyszínére, azonnal éreztük a lendületet és az energiát, ami a helyszínt töltötte be. Az emberek lelkesen beszélgettek, osztották meg tapasztalataikat és újdonságokat a web3 világáról. Az expo területén óriási standok és kijelzők fogadtak minket, Ez volt az a hely, ahol a bitcoinra specializálódott vállalkozások és befektetők gyűltek össze. 

BTC prague I Cryptofalka

A kiállítók rendkívül sokszínűek és izgalmasak volt, mindenki felfedezhette a kripto-világ új dimenzióit és lehetőségeit. Találkoztunk többek között a Ledger, a Wasabi Wallet, a Trezor, a Bitmain és a Braiins képviselőivel is, tehát nagyjából minden olyan nagy kriptós márkanév képviseltette magát az eseményen, aki számít ebben az iparágban.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

És jött, akire mindenki kíváncsi volt

Az előadótermekben sok izgalmas előadás zajlott a bitcoinról és a kriptovalutákról. Számos panelbeszélgetés a bitcoin jövőjét boncolgatta, ahol a szakértők és befektetők megvitatták a bitcoin hosszú távú kilátásait és a kriptovaluták globális hatását. Terítékre került a Bitcoin szerepe az emberi jogok területén, érdekes beszélgetés zajlott a legnagyobb kriptovaluta Ukrajnában betöltött szerepéről, de Kanadából is érkeztek előadók, akik arról meséltek, hogyan viszonyul a kanadai kormányzat a digitális valuták elterjedéséhez.

BTC prague I Cryptofalka

Nem maradtak ki az előadások sorából a Lightning Network és a L2-es megoldások sem, és El Salvador újdonsült tanácsadója és a Bitcoin Standard című könyv szerzője, Saifedean Ammous is képviseltette magát a rendezvényen. De mi mégis egy fellépőt vártunk igazán, sőt hosszú ideje vártunk erre a pillanatra. Michael Saylor neve sokak számára a bitcoin világában azonnal felidézi az innovációt és a bitcoinba vetett hitet. 

BTC prague I Cryptofalka

Előadásának fő üzenete az volt, hogy véleménye szerint a bitcoin valóban a jövő pénze. Saylor érvelése érthető és logikus volt. Részletesen kifejtette, hogy miért gondolja úgy, hogy a bitcoin hosszú távon értéket képvisel, és hogyan képes felülmúlni az alternatív kriptovalutákat. Részletesen beszélt a bitcoin bányászatról és az energiatakarékos megoldásokról, amelyeket az iparágban használnak, és töretlenül hisz abban kriptovaluta szerepe a globális pénzügyi rendszerben csak növekedni fog.

Az előadás végén Saylor arra bátorította a hallgatóságot, hogy ne csak a pillanatnyi trendekre figyeljenek, hanem gondolkodjanak hosszú távon, és tervezzék meg a pénzügyi jövőjüket a bitcoinban rejlő lehetőségekkel.

Amint Saylor lesétált a színpadról, izgatottan siettünk oda hozzá, hogy néhány szót válthassunk vele. Bár sokan vártak rá, mégis kedvesen fogadott minket, és szívesen beszélgetett velünk. Kérdéseinkre türelmesen válaszolt, beszélgetésünk során kifejtette, hogy a bitcoin hosszú távon képes megállni a helyét a globális pénzügyi rendszerben, és hogy az altcoinok nem képesek ugyanolyan szintű értéket és biztonságot nyújtani. 

BTC prague I Cryptofalka

Az előadásán részt venni egy lenyűgöző élmény volt, a rövid találkozás során pedig megismerhettük a közvetlen és lelkes személyiségét, amely tovább erősítette a bitcoin maximalizmus iránti elkötelezettségünket.

 

Irány El Salvador! Legalábbis az expón...

Az expo során egy izgalmas pillanatot élhettünk át, amikor találkoztunk El Salvador képviselőivel, akik személyesen meséltek nekünk arról, milyen az élet egy olyan országban, ahol a bitcoin hivatalos fizetőeszköz. Megragadtuk az alkalmat, hogy közelebbről megismerjük ezt a forradalmi változást, és kíváncsian hallgattuk a történetüket.

A srácok izgatottan osztották meg velünk tapasztalataikat, és elmesélték, hogy az elmúlt időszakban hogyan alakult az élet El Salvadorban a bitcoin bevezetése óta. Elmesélték, hogy az emberek gyorsan alkalmazkodtak az új rendszerhez. Szinte mindenhol elfogadják a mobilfizetést, és a tranzakciók gyorsak és egyszerűek. Olyan embereknek is lehetőségük nyílt a gazdasági rendszerbe bekapcsolódni, akik korábban nem tudtak banki szolgáltatásokat igénybe venni.

BTC prague I Cryptofalka

Megtudtuk, hogy az élet El Salvadorban a bitcoin bevezetése óta izgalmas és kihívásokkal teli volt, de a legtöbb lakos komolyan hisz abban, hogy a bitcoin hivatalos fizetőeszközzé nyilvánítása hosszú távon előnyös döntés. Történeteik rávilágítottak arra, hogy a bitcoin és a kriptovaluták hogyan változtathatják meg egy ország gazdasági és pénzügyi rendszerét, és azt hiszem ez inspirálóan hatott mindannyiunkra.

 

Összefoglalva

Rengeteg új inspirációval tértünk haza, Prágában töltött időnk emlékezetes és tanulságos volt. Az előadások új nézőpontokat és gondolatokat nyitottak meg előttünk a bitcoin jövőjéről és a kriptovaluták szerepéről. Az egész esemény során feltöltődtünk energiával, új információkkal gazdagodtunk, és még elszántabbá váltunk a kriptovaluták és a bitcoin hosszú távú potenciáljának kiaknázásában. 

A kriptovalutákat érintő konferenciák egyre népszerűbbek, és Prága is azt bizonyítja, hogy sokan vagyunk a világban, akiket a bitcoinba vetett hit összekapcsol. Ha még soha nem jártál hasonló eseményen, mindenképp érdemes ellátogatnod egyre!

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.10% $63,785.47
Ethereum ETH -0.86% $3,055.37
BNB BNB 0.49% $555.71
Solana SOL 2.09% $144.14
XRP XRP -0.55% $0.5001
Dogecoin DOGE -0.36% $0.1508
Cardano ADA 2.07% $0.4666
Litecoin LTC -0.77% $81.13
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!