Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bukele fölényesen vezeti a választást El Salvadorban

Bukele fölényesen vezeti a választást El Salvadorban

El Salvador történelmet írhat azzal, hogy a Bitcoin-párti elnökük, Nayib Bukele továbbra is hatalmon maradhat az előzetes számok alapján.

Fölényesen vezet Nayib Bukele a választási adatok alapján

Nayib Bukele, El Salvador elnöke, jelentősen vezet (87%) az előzetes választási adatok alapján. Ha az ország ismét őt választja meg vezetőnek, akkor egészen 2029-ig maradhat az ország élén.

Ez megerősíti az ország lakosságának bizalmát a Bitcoin és a technológiai újítások iránt. Bukele 2021-ben szerzett magának hírnevet azzal, hogy El Salvadorban hivatalossá tette a Bitcoin használatát fizetőeszközként. Ez egyértelműen meghatározó lépés volt az ország gazdasági fejlődésében.

Bukele vezetése alatt El Salvador új irányba mozdult el, kevesebb kapcsolódást mutatva a hagyományos pénzügyi struktúrákhoz és nagyobb hangsúlyt fektetve az új technológiai fejlesztésekre.

A Bitcoin törvényesítése és a blockchain technológia alkalmazása jelentős változásokat indíthat el az ország gazdaságában és pénzügyi rendszereiben. Bukele nemzetközi elismerést is szerzett a kriptovaluta közösségben, ami tovább erősíti pozícióját.

El Salvador választás Bukele vezet.webp

2021-óta törvényes fizetőeszköz a Bitcoin El Salvadorban

2021 szeptemberében El Salvador hivatalosan is bevezette a Bitcoint mint törvényes fizetőeszközt, ami új korszakot nyitott az ország gazdasági és pénzügyi rendszerében. Ez az intézkedés új lehetőségeket teremthet a gazdasági növekedés szempontjából, miközben a Bitcoin globális népszerűsége és stabilitása hozzájárulhat az ország gazdasági stabilitásának megerősítésében.

Az Bitcoin bevezetése óta, az ország turisztikai számai is jelentősen megugrottak a rengeteg az országba látogató kriptovaluta fanatikusnak köszönhetően.

Bitcoin és kriptovaluta hírek, árfolyamok, kereskedés 0.jpg

A VanEck innovációs szakértője pozitívan látja El Salvador helyzetét

Gurbács Gábor, a kriptovaluta és blockchain technológia szakértője a VanEcktől, pozitívan értékeli El Salvador lépéseit. Úgy véli, hogy az ország Amerika Szingapúrja lehet, ha folytatja az innovatív gazdaságfejlesztési politikáját. A Bitcoin és a blockchain technológia kiaknázása elősegítheti El Salvador vezető szerepét az új gazdasági rendszer kialakításában és a technológiai újítások előremozdításában.

Gurbács Gábor podcast I Cryptofalka

A választási eredmények megerősítik, hogy a salvadoriak bíznak a kriptovalutákban és a technológia erejében, és azt sugallják, hogy El Salvador valóban vezető szerepet tölthet be a Bitcoin.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.14% $62,058.71
Ethereum ETH 1.57% $3,424.01
BNB BNB 0.84% $409.73
Solana SOL -3.91% $128.97
XRP XRP 5.56% $0.6256
Cardano ADA 11.87% $0.7497
Dogecoin DOGE 17.39% $0.1418
Litecoin LTC 6.35% $90.44
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!