Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Gál Ferenc Egyetemen tartott előadást a Bitcoinról a Cryptofalka

Gál Ferenc Egyetemen tartott előadást a Bitcoinról a Cryptofalka

A bikapiaccal együtt jár a felfokozott érdeklődés a kriptovaluták iránt, a hírportálok például kattintásvadász címekkel csábítják az olvasókat. Az viszont már komolyabb jelzés a technológia felé, ha egyetemek kezdenek el érdeklődni a blokklánc iránt. Két budapesti után egy vidéki egyetemen tartottunk oktatást a kriptovalutákról.

 

Már a vidéki egyetemeket is érdeklik a kriptovaluták

A Cryptofalka csapatától nem áll távol az oktatás, mivel mind a nyilvánosan elérhető honlap tartalmával, mind pedig a privát csoporttunkkal szemben az egyik legfontosabb küldetésünk a blokklánchoz, kriptovalutákhoz kötődő ismeretek, tudás minél mélyebb és szélesebb körű átadása.

Az viszont figyelemreméltó változás, hogy egyre gyakrabban kezdenek el érdeklődni a téma iránt a magyar felsőoktatás egyetemei. Arról már korábban is beszámoltunk, hogy a Corvinuson egy kurzus keretében, az Óbudai Egyetemen pedig egy konferencia plenáris előadójaként tartott szakértőnk előadást, ezúttal viszont egy kutató műhely vendégei voltunk. Ha szeretnétek megtekinteni az előadások felvételét, azt itt tudjátok megtenni: https://www.youtube.com/watch?v=LG3RtqddlVw

technikai elemzés cryptofalka technikai elemzés cryptofalka

 

A Gál Ferenc Egyetem és a Bitcoin oktatás

Az országban első alkalommal adhattunk elő vidéki egyetemen. Ezúttal a Gál Ferenc Egyetem Gazdasági Karára, Békéscsabára kaptunk meghívást egy online eseményre.

Az előadót és a szép számú hallgatóságot Dr. Árpási Zoltán a kar dékánja köszöntötte, aki elmondta, hogy a felsőoktatásnak különösen fontos figyelni a világban körülötte zajló újdonságokat és az ezekkel kapcsolatos trendeket behozni az oktatásba. Nagy hangsúlyt kell továbbá fektetni a gyakorlati képzésre és a gyakorlati szakemberek képzésbe való becsatolására.

A kar piacvezető Békés megye gazdasági felsőoktatását illetően, ezt a szerepet innovatív és nyitott szemlélettel sikerült elérni. A felelős oktatói tevékenységnek természetes velejárója az új technológiai és pénzügyi megoldások megismerése és az azzal járó kutatásokkal szembeni fogékonyság. Ezért alapították meg idén februárban az MTA Szegedi Akadémiai Bizottsága alá tartozó Blokklánc és Fintech kutatóműhelyt és hallgatói érdeklődésre meghirdették a tavaszi félévben a Blokklánc és kriptovaluták kurzust.

OKEX_banner_Cryptofalka

Ezen kurzus vendégelőadója volt kollégánk Honti Roland is, aki ezúttal a Bitcoin történetéről, a pénzügyi rendszerre gyakorolt hatásáról és a mögöttes fundamentumokról beszélt. Majd néhány szemléletes példán keresztül bevezette az érdeklődőket a kereskedés világába. Az előadást hallgatói kérdések zárták, amelyek jól alátámasztották a fiatalok újdonságok iránti nyitottságát és a technológiával szembeni kíváncsiságát.

Örömteli, hogy újabb hazai egyetem érezte fontosnak egy kurzus keretében megismertetni a hallgatóit a blokkláncban rejlő lehetőségekkel.

 

Az egyetemi előadás során bemutatott prezentációt itt tudjátok megtekinteni:

[pdf-embedder url="https://assets.cryptofalka.hu/uploads/2021/05/Bitcoin-es-kriptovaluta-kereskedes-20210512-I-Cryptofalka-min.pdf" title="Bitcoin és kriptovaluta kereskedés 20210512 I Cryptofalka-min"]

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.69% $64,043.16
Ethereum ETH -0.30% $3,064.17
BNB BNB 1.03% $560.82
Solana SOL 0.42% $143.78
XRP XRP 3.75% $0.5152
Dogecoin DOGE 2.20% $0.155
Cardano ADA 8.93% $0.4967
Litecoin LTC 2.66% $82.74
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!