Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bitcoin és kriptovaluta ETP jönne végül Németországba?

Bitcoin és kriptovaluta ETP jönne végül Németországba?

A 21Shares befektetési termék-kibocsátó partnerséget kötött a vezető online német brókercéggel, a Comdirectel, hogy a kriptovalutában tőzsdén forgalmazott termékeket vagy ETP-ket kínáljon ügyfeleinek.

 

Mi az a kriptovaluta ETP?

A tőzsdén forgalmazott termékek (exchange trade product, ETP) olyan értékpapír-típusok, amelyek nyomon követik az alapul szolgáló értékpapírokat, indexet vagy más pénzügyi eszközöket. Az ETP-kel a részvényekhez hasonlóan tőzsdéken kereskednek, ami azt jelenti, hogy áraik napról napra ingadozhatnak. Az ETP-k árai az általuk követett mögöttes befektetésekből származnak.

kriptovaluta ETP I Cryptofalka Forrás: https://crypto-economy.com/

A kriptovaluta ETP egy olyan pénzügyi termék, amely az adott kriptovalutának, vagy kriptovaluta kosárnak követik az árfolyamát a hagyományos tőzsdéken szabályozott módon. 

 

Németországba jöhet az első európai kriptovaluta ETP

A 21Shares és a Comedirect partnersége azt jelenti, hogy a Comdirect közel 3 millió ügyfele képes lesz integrálni a fizikailag támogatott kriptovaluta ETP-ket a megtakarítási számlájukra. A 21Shares azt állítja, hogy ez az első ilyen lehetőség, amikor a befektetők kriptográfiai kitettséget szerezhetnek megtakarítási számláikon.

Kriptovaluta I Cryptofalka Forrás: https://www.blockchainwg.eu/

Marco Infuso, a 21Shares ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az új termékkínálat lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a kriptovalutát beépítsék nyugdíjazási terveikbe, és segítséget nyújt azoknak a befektetőknek is, akik a Bitcoinba (BTC) vagy más kriptovalutába fektetnének.

"Az emberek szeretik eldönteni, hogy mibe fektessenek nyugdíjas éveikre. Ez a gondolat keltette életre ezt a projektet is." - mondta, majd hozzátette: „Ez nagyon izgalmas minden olyan befektető számára, aki gondolkodott a Bitcoin vásárlásán, de nem kínálkozott még megfelelő lehetőség.

A részvények és más kriptográfiai eszközökkel foglalkozó cégek azon dolgoztak, hogy a digitális eszközöket integrálják a hagyományos pénzügyi szférába, kriptovaluta ETP-t hozzanak létre. A Bitcoin vagy más kriptovaluta ETP-k népszerű lehetőségnek bizonyultak azoknak a befektetőknek, akik alternatív kitettséget keresnek a kriptopénzek iránt.

A 21Shares Amerikában is létrehozná egy kriptovaluta ETP-t, múlt hónapban a társaság összefogott az Ark Invest eszközkezelővel, hogy megvalósítsák a projektet. Bár az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének (FED) még nem hagyta jóvá a Bitcoin ETP-t, Todd Rosenbluth szerint a szabályozók a következő néhány évben meghozhatják a megfelelő szabályokat, hogy létrejöjjenek ezek a projektek. Az ETF és ETP befektetési alapok kutatásának vezetője úgy véli, hogy egy amerikai Bitcoin ETF-t akár 2023-ig jóváhagyhatnak.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.41% $67,142.87
Ethereum ETH 0.77% $3,119.87
BNB BNB -0.17% $579.8
Solana SOL 1.10% $174.41
XRP XRP -0.22% $0.5222
Dogecoin DOGE 0.34% $0.155
Cardano ADA -0.46% $0.4806
Litecoin LTC 0.33% $84.13
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!