Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Bitcoin gyűlölő Peter Schiff fia mindenét Bitcoinba fektette

A Bitcoin gyűlölő Peter Schiff fia mindenét Bitcoinba fektette

Apjával ellentétben Peter Schiff fia, Spencer, a jelek szerint komoly híve a Bitcoinnak. Eladva ezüst készleteit, beszállt a Bitcoin piacba.

Peter Schiff tweetje szerint, a fia Spencer Schiff all-int nyomott a Bitcoinon, amikor a kriptovaluta ára 50.000 dollár alá süllyedt. Apja szerint a fiú portfóliója 100%-át Bitcoinba fektette. Az idősebb Schiff fiú amúgy régóta Bitcoin rajongó.

 

Ki az Peter Schiff?

Peter Schiff, egy amerikai tőzsdeügynök, spekuláns, pénzügyi kommentátor, az Euro Pacific Capital Inc. bróker-kereskedő cég vezérigazgatója. Különböző szerepeket tölt be más pénzügyi szolgáltató társaságokban is, például pénzügyi tanácsadó vagy nemzetközi pénzügyi stratéga. Tulajdonosa a Schiff Gold nemesfém-kereskedő vállalkozásnak is. Egész életében a hagyományos pénzrendszer híve és szószólója volt.

Peter Schiff konzervatív befektető lévén számtalanszor nem tetszését fejezte ki a digitális Bitcoin befektetések kapcsán. Az első negatív Tweetjei a Bitcoinról még 2013-ból származnak, amikor amúgy egy BTC ára még csupán a néhány száz dolláros tartományokban mozgott. Holott azóta a Bitcoin árfolyama durván a 100 szorosát éri, ő továbbra sem tágít afelől, hogy a Bitcoin egy rossz befektetés.

Peter Schiff bitcoin twitter

 

Sokakat megrészegíthet a más befektetésekben való magas kitettség

A kriptopénz-ipar Peter Schiffet úgy ismeri, mint a Bitcoin ellenzőjét. Nem is csoda, Peter Schiff a világ az egyik legnagyobb arany ETF tulajdonosa. Az arany és a Bitcoin vetélytársak. Még nemrégiben, 2020 decemberében, Schiff megpróbálta lenyomni a kriptovaluta árakat negatív hírekkel. Azonban azt ő is elismerte, hogy tévedett a Bitcoinnal kapcsolatban. 

https://twitter.com/PeterSchiff/status/1369695876726276106

Peter Schiff a héten jelentette be, hogy fia all-in nyomott a Bitcoinon, miután eladta utolsó ezüst részvényeit is. 

 

Fiat pénz vs kripto pénz

Peter Schiff tőzsdei alkusz jelentős anyagi érdekeltséggel rendelkezik a hagyományos pénzügyi rendszer iránt. Évek óta negatív színben tünteti fel a kriptovalutákat, ami úgy néz ki, hogy nem használ, mert az utóbbi időben egyre több nagyvállalat fekteti tartalékai egy részét Bitcoinba. Ennek hatására a kriptovaluta ára pedig több mint 55-58 000 dollár fölé emelkedett.

Spencer Schiff tweetter feedje tele van olyan bejegyzésekkel, amelyek az amerikai jegybank mérlegéről és a Covid-válság miatt kialakult gazdasági recesszióról szól. Ellentétben az amerikai dollárral, amit végelláthatatlan mennyiségben nyomtatnak, a tény, hogy a Bitcoin véges ellátással (21 millió coin) rendelkezik, felkeltette Schiff junior figyelmét is.

https://twitter.com/SpencerKSchiff/status/1340032526119817219

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Háttérkép forrása: https://coingape.com

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.28% $51,572.94
Ethereum ETH 2.73% $3,017.38
BNB BNB 0.03% $378.54
Solana SOL 2.54% $103.23
XRP XRP 1.42% $0.5453
Cardano ADA 2.89% $0.5956
Dogecoin DOGE 1.10% $0.08602
Litecoin LTC 0.65% $69.95
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!