Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ron DeSantis, amerikai elnökjelölt a Bitcoin mellett

Ron DeSantis, amerikai elnökjelölt a Bitcoin mellett

A 2024-es amerikai elnökválasztás egyik újabb esélyese, Ron DeSantis fejezte ki védelmi ígéretét a Bitcoin és a digitális valuták mellett.

 

Ron DeSantis ígérete a Bitcoin-ért

Ron DeSantis, Florida jelenlegi kormányzója viszonylag nagy port kavart május 24-én egy Twitter élőzésben, amelyet Elon Musk és további 500 000 néző figyelt. Miután hivatalosan is bejelentette, hogy elindul a 2024-es amerikai elnökválasztási versenyben, DeSantis tett egy figyelemre méltó ígéretet: "megvédi" a Bitcoint, ha hivatalba lép. Ez a kijelentés keményen példázza DeSantis elkötelezettségét a kriptovaluták világa iránt, és olyan lehetséges jövő képét rajzol, ahol a Bitcoin kiemelt helyet foglal el az USA kormányzásában.

DeSantis kijelentése, hogy megvédi a Bitcoint igazán jelentős manapság, figyelembe véve a kriptovaluták szabályozása és azok státusza körül folyó vitákat. Ez pedig olyan irányt sugall a lehetséges elnöksége számára, ahol a Bitcoinhoz hasonló digitális eszközök törvényes keretek közé kerülnek, ezzel stabilitást és biztonságot nyújtva a befektetőknek, kereskedőknek és a mindennapi felhasználóknak egyaránt.

Így fogalmazott:

"Minden jogod megvan a Bitcoinhoz. Az egyetlen ok, amiért Washingtonnak nem tetszik az az, hogy nem ők irányítják azt."

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

DeSantis álláspontja a nemzeti digitális valutákról (CBDC)

DeSantis kijelentése a digitális valutákkal kapcsolatban azonban nem kizárólag csak a Bitcoinról szólt. Határozottan állást foglalt a központi banki digitális valuták (CBDC-k) ellen is. DeSantis a digitális CBDC dollár betiltását szorgalmazta Floridában.

Az év elején amúgy már DeSantis aláírta a CBDC-k használatát az államban korlátozó törvényjavaslatot. Ez a lépés egy márciusban benyújtott, a CBDC használatának betiltására irányuló javaslatát követte, azzal érvelve, hogy a szövetségi kormány teljes monetáris ellenőrzése veszélyt jelent az amerikai társadalomra. Ezek a lépések egyértelmű különbséget mutatnak DeSantis Bitcoinhoz és a CBDC-khez való hozzáállása között, ami azt mutatja, hogy a decentralizált valutákat részesíti előnyben a központi hatóságok által ellenőrzöttekkel szemben.

"Egyszerűen nem vágyom arra, hogy mindent ellenőrizzek, amit az emberek a pénzükkel csinálnak. Viszont úgy gondolom, hogy a jelenlegi rendszer egyértelműen erre utazik."

 

DeSantis Bitcoin álláspontja összefoglalva

Ron DeSantis floridai kormányzó és a 2024-es amerikai elnökválasztás egyik esélyese azt ígéri, hogy megvédi a bitcoint, ha megnyeri az elnökséget. Miközben támogatja a Bitcoint, kritizálja a központi digitális valutákat (CBDC) is, Aggodalmát fejezte ki a szövetségi ellenőrzéssel kapcsolatban, és nemrégiben korlátozást vezetett be a használatukra Floridában.

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

 

 

 

 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.33% $67,100.57
Ethereum ETH 0.54% $3,121.73
BNB BNB -0.25% $580.26
Solana SOL 0.47% $174.02
XRP XRP -0.34% $0.5223
Dogecoin DOGE -0.59% $0.1552
Cardano ADA -0.70% $0.4812
Litecoin LTC 0.20% $84.18
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!