Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Itt van a Spot Bitcoin ETF határidők teljes listája

Itt van a Spot Bitcoin ETF határidők teljes listája

A SEC jelenleg több Bitcoin ETF kérelmet is vizsgál, ami a hagyományos befektetőknek egy könnyebben elérhető utat kínálhat a kriptopiacra.  

7 Spot Bitcoin ETF vár jóváhagyásra

Paradigmaváltás látszik a kriptopénzpiac horizontján. Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottságához (SEC) egy sor spot Bitcoin tőzsdén kereskedett alap (ETF) iránti kérelem érkezett. Mindegyik azt reméli, hogy új csatornát kínál a befektetőknek a digitális aranylázba. A Bitwise befektetési cég szeptember 1-jén fogja megtudni, hogy ETF-e elnyeri-e a SEC jóváhagyását, míg a BlackRock, a VanEck, a Fidelity, az Invesco és a Wisdomtree szeptember 2-ig várják a SEC döntését.

Cryptofalka privát tagság banner I Cryptofalka

Az ARK 21Shares Bitcoin ETF az Ark Investment Management és a 21Shares együttműködésével az élen jár. Kezdeményezésük már szinte egy végtelen történet, 2021 óta folyamatosan kérik a jóváhagyást. Eközben a Valkyrie szeptember 4-én kap várhatóan választ a SEC-től.

Pert nyert a Grayscale a SEC ellen

Az amerikai fellebbviteli bíróság augusztus 29-én úgy határozott, hogy a SEC korábbi döntése, miszerint elutasítja a Grayscale kérelmét, hogy a Bitcoin Trust (GBTC) egy spot Bitcoin ETF-é alakuljon át "önkényes volt, és nem megfelelően alátámasztott”. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a SEC-nek jóvá kell hagynia a Grayscale Spot ETF kérelmét, mondja James Seyffart, a Bloomberg elemzője.

Ennek ellenére a Grayscale győzelme "mindenképpen" növeli a következő jelentkezési hullám sikerének esélyét.

bitcoin spot etf határidők I Cryptofalka

Hiába azonban az elsődleges határidők, nem lehetünk biztosak abban, hogy mikor jön el ez a nap, amikor meghozzák a végső döntést. A SEC késleltetheti a határozathozatalt, és még két további javasolt határidő áll rendelkezésre minden egyes vállalat esetében, mielőtt a benyújtást követő 240. napon kénytelen lenne végleges döntést hozni.

A várakozó kérelmezők számára a SEC végső határidői mind jövő év március közepén járnak le.

Milyen lehetőségei vannak a SEC-nek a Grayscale-határozat után? 

A Grayscale javára hozott augusztus 29-i döntést követően a szabályozó hatóságnak 90 napja van arra, hogy fellebbezést nyújtson be az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságához, vagy felülvizsgálatot kérjen.

A SEC azonban eddig még nem tette egyértelművé, hogy mi lesz a következő lépése. Ha nem fellebbez, a bíróságnak meg kell határoznia, hogyan hajtja végre a döntését, ami magában foglalhatja a SEC utasítását, hogy hagyja jóvá a Grayscale kérelmét, vagy legalábbis vizsgálja felül azt.

   

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.24% $64,753.78
Ethereum ETH -4.12% $3,418.37
BNB BNB -4.53% $580.77
Solana SOL -8.39% $133.97
XRP XRP -6.23% $0.482
Dogecoin DOGE -9.71% $0.1198
Cardano ADA -9.82% $0.3722
Litecoin LTC -7.80% $71.65
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!