Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az orosz Sber bank is blokklánc ETF-et indított

Az orosz Sber bank is blokklánc ETF-et indított

A „Sber – Blockchain Economy” nevű blokklánc ETF az SBBE ticker alatt kereskedhető, és nyomon követi a nagyobb blokklánc ipari cégeket.

 

Oroszországban blokklánc ETF indul a Sper bank révén

A Sber, az orosz kormány által támogatott vállalat és az ország legnagyobb bankja tőzsdén kereskedhető alapot (ETF) indít a nagy kriptovállalatok, például a Coinbase és a Galaxy Digital teljesítményének nyomon követésére. Az Sber Asset Management csütörtökön jelentette be hivatalosan a hírt, és kijelentette, hogy az új ETF különféle blokklánc ipari cégekkel áll kapcsolatban, beleértve a kriptoeszközök bányászatára és kibocsátására szolgáló hardver- és szoftverszolgáltatókat.
 
Orosz kripto I Cryptofalka Forrás: https://www.pymnts.com/
 
A Sber blokklánc ETF -je a bank befektetési leányvállalata, a SberCIB által kifejlesztett névadó indexet fogja követni. Az SBBE portfóliójában a világ néhány legnagyobb blokklánc vállalata szerepel majd, köztük az Egyesült Államok legnagyobb kripto-tőzsdéje, a Coinbase; Mike Novogratz befektetési társasága, a Galaxy Digital; és a blokklánc szoftvert szolgáltató Digindex.
 
Míg az SBBE pénzneme az amerikai dollár, a befektetők orosz rubelért vásárolhatnak részvényeket a SberInvestor alkalmazásban vagy „bármely más orosz brókeren” keresztül. A közlemény szerint a részvény árfolyama 10 rubelről (0,013 dollárról) indul. A bejelentés szerint a Sber blokklánc ETF lesz az „első ETF Oroszországban, amely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy pénzt keressenek a blokklánc-piacon a digitális valuták közvetlen fejlesztésével, vásárlásával, tartásával és eladásával kapcsolatos nehézségek nélkül”.
 
 

Mindenki számára elérhető lesz a befektetés

„A kriptoeszközökbe történő közvetlen befektetések magas kockázatokkal járnak, ezért nehéz egyedül kezelni őket. Mint ilyen, nem kripto-befektetéseket ajánlunk, hanem olyan cégek részvényeit, amelyek a blokklánc-technológiák fejlesztésére összpontosítanak” – mondta Jevgenyij Zaicev, a Sber Asset Management vezérigazgatója. Hozzátette, hogy az új ETF „minden személy számára” elérhető lesz.
blokklánc ETF I Cryptofalka Forrás: https://bitcoinexchangeguide.com/
 
A hír nem sokkal azután jelent meg, hogy a Sber Asset Management vezetője, Vaszilij Illarionov december közepén nyilvánosságra hozta a vállalat blokklánc-alapú ETF terveit. Elmondta, hogy az alapra nem vonatkoznak a Bank of Russia korlátozásai, és lakossági befektetőknek ajánlható fel. Amint arról korábban beszámoltunk, az orosz központi bank megtiltotta a befektetési alapoknak, hogy kriptovalutákat, például Bitcoint (BTC) vásároljanak, és kripto-kitettséget nyújtsanak minősített vagy nem minősített befektetőknek.
 

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.44% $67,394.04
Ethereum ETH -4.15% $3,706.43
BNB BNB -2.24% $596.21
Solana SOL -5.20% $165.72
XRP XRP 0.71% $0.5303
Dogecoin DOGE -2.67% $0.1619
Cardano ADA -3.77% $0.4624
Litecoin LTC -0.43% $85.6
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!