Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
B-Day: Ne hagyd ki Magyarország legnagyobb kriptós eseményét!

B-Day: Ne hagyd ki Magyarország legnagyobb kriptós eseményét!

Vásárolj kedvezményes jegyeket, és találkozz a kriptoszféra kiemelkedő szereplőivel május 14-én, a legnagyobb hazai blokklánc konferencián, a B-DAY-en! 

💥 Vásárolj 25% kedvezménnyel belépőjegyet “KRIPTOFALKA” kuponkóddal. 💥

Ne várj sokat, ugyanis már csak néhány szabad hely maradt! Ha már ma megveszed a belépőt, az elővételi körben a kuponkód segítségével 35 000 Ft helyett 16 875 Ft-ért vehetsz részt az év legnagyobb hazai kriptós eseményén!

A kriptocsalásokra hívja fel a figyelmet a rendezvény főszervezője

Idén ismét visszatér a Sugár Event rendezvényközpontba Közép-Európa egyik legnagyobb blockchain eseménye, a Blockchain Budapest. Hasznos biztonsági és befektetési tanácsokat kaphatnak a látogatók a legnagyobb hazai blokklánc konferencián, hiszen egyre több kriptovaluta-csalásra derül fény Magyarországon is. A csalók mindenféle hamis mesékkel és valótlan hozamokkal próbálnak pénzt kicsalni a naiv, könnyű hasznot remélő áldozataikból az egész világon.

"Azonban néhány egyszerű, könnyen megjegyezhető információval mindez hatékonyan megelőzhető" – hívta fel a figyelmet Szilágyi Imre, a B-DAY 7.0, Blockchain Budapest konferencia főszervezője.

2024-ben is kihagyhatatlan a kriptorajongók számára a B-day!

A rendezvényen számos más izgalmas téma és felkészült szakmai előadó várja a látogatókat, többek között az iparág vezető szakértői és képviselői, akik átfogó betekintést nyújtanak a hazai és nemzetközi blokklánc technológiák jövőjéről.

Természetesen idén is találkozhattok a Cryptofalka alapítójával, Honti Rolanddal a fellépők sorában, ahol arról beszél majd, hogy melyek azok az eszközök és technikák, amikkel növelhető a kriptobefektetések értéke.

Mindemellett olyan kérdésekre is választ kaphattok az eseményen, mint például: 

  • Meddig tarthat a bull-run?
  • Mi lesz a következő trend a kriptók között?
  • Magyarországi kripto szabályozás a MiCA után
  • Mit kell tudni a kripto ETF-ekről?

KRIPTOFALKA kóddal 25% kedvezménnyel szerezheted be a jegyed

Nem feledkeztünk meg rólatok sem! Hoztunk egy kuponkódot, amivel most 25% kedvezménnyel tudtok hozzájutni a jegyekhez!

💥KUPONKÓD: KRIPTOFALKA 💥

Ne várj sokat, ugyanis most még az elővételi körben limitált ideig kedvezményesen tudsz vásárolni! Ez azt jelenti, hogy ha ma megveszed a belépőt, a kuponkód segítségével 35 000 Ft helyett 16 875 Ft-ért vehetsz részt az év legnagyobb kriptós eseményén!

További részletekért látogass el az esemény hivatalos weboldára!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.42% $67,637.66
Ethereum ETH -1.41% $3,785.41
BNB BNB -0.49% $596.34
Solana SOL 0.55% $168.77
XRP XRP 0.31% $0.5294
Dogecoin DOGE 1.65% $0.1656
Cardano ADA 0.63% $0.458
Litecoin LTC 0.90% $83.62
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!