Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Végy egy bika piacot és adj hozzá egy szakértőt. Ez az eredmény

Végy egy bika piacot és adj hozzá egy szakértőt. Ez az eredmény

Sokszor felmerül a kérdés, hogy mennyire is profitábilis a Bitcoin és kriptovaluta kereskedés, mutatjuk a bika piac pozitív példáját. 📈🤑

 

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés fontos tudnivalók

Általában nem a bika piacokon szokott megmutatkozni, hogy ki is az igazán jó kereskedő. Sokszor hangzik is a tőzsdei mondás, hogy a bika piacon mindenki császár... Rengeteg példát láthattunk arra az előző 2016-2017-es kriptovaluta bika piacon, hogy egy ideig mindenki úszkált a profitban és a nyereségben, majd a piac pukkanása után csak úgy repkedtek a -80 vagy akár -90%-ok is.

Ezért fontos az, hogy a bika piacokon képezze magát az ember a kereskedésből, mert ha "elkényelmeskedi" ezt az amúgy nagyszerű időszakot akkor az később komolyan vissza fog majd ütni. Itt fontos megjegyezni azt, hogy például egy 50%-os veszteség után a kisebb portfólión már nem +50%, hanem +100% os profitot kell elérnünk, hogy nullában legyünk! Vagyis sokszor nem is a profitok, hanem a veszteségek elkerülése az, ami igazán kritikus.

nyereség veszteség arány I Cryptofalka

 

Mennyire is működik jól az árfolyam elemzés?

A másik gyakori kérdés, ami sokszor felmerül a közösségben, hogy mennyi értelme van beletanulni az árfolyamok elemzéseibe, mennyire is hasznos ez? Nagyjából a pókerhez lehetne hasonlítani a kereskedést. Elvileg mindenki azonos esélyekkel indul, de ha valaki picivel is jobban tudja "olvasni a lapokat" és nem 50-50% eséllyel nyer és veszít, hanem akár csak 60%-40% már profitálni tud vele hosszú távon.

Persze nagyban számít az, hogy valaki szakértelem nélkül csak "firkálgat" vagy tudja is, hogy mit is csinál... Nyílván lesznek vesztes és nyerő tradejei is mindenkinek, de ha 1-2 jó kereskedést sikerül megfelelő tudással lehoznod akkor kemény munka után nagyon profitábilis tudsz lenni.

Mindig lesznek olyan kereskedések, amiből kimarad az ember és olyanok is, ahol a lehetséges profitok töredékét tudjuk csak bezsebelni. De a hasonló hónapok szerintem jó példái arra, hogy miért is kell tanulni és türelmesnek lenni. Ugyanis ha az ember akár csak 1-2 jó kereskedésben bent tud maradni és részt tud venni, akkor sokszor akár több hónap profitjait is megtermelheti vele. Nem cél és nem is lehet minden egyes babért learatni, de hosszú időn keresztül a sok kicsi tényleg sokra megy és elég ha néhány havonta hoz az ember 1-2 jó hetet.
 
 

Néhány ízelítő grafikon a márciusi kereskedő csoportunkból

 


BNBBTC Előtte:

Utána:

 

BTCUSD Előtte:

Utána:

 

EOSBTC Előtte:

Utána:

 

 

[box type="bio"] Szeretnéd kihozni a maximumot a Bitcoin és altcoin kereskedésedből? 💪 Növeld a profitodat és a kereskedési képességeidet, tanulj hatékonyan a Cryptofalka privát csoportjában. Április 10-ig tudtok még regisztrálni![/box]

➡️ REGISZTRÁCIÓ ⬅️

 

STEEMBTC Előtte:

Utána:

 

DASHBTC Előtte:

Utána:

 

ENJBTC Előtte:

Utána:

 

ETHBTC Előtte:

Utána:

 

ONTBTC Előtte:

Utána:

 

 

VETBTC Előtte:

Utána:

Az elemzések mellett a privát csoport talán legfőbb feladata a tagok folyamatos fejlesztése, melyeket rendszeres oktatások, élő streamek és a regisztráció mellé járó oktatási csomagokkal érünk el. Ez mellett lehetőségetek van feltenni kételyeiteket, kérdéseiteket, mi és a többi társatok is ott leszünk, hogy megválaszoljuk ezeket nektek. 📊

 

Csatlakozz privát csoportunkhoz és részesülj hatalmas kedvezményeinkben és oktatási csomagjainkban!

Oktatási csomagok cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.72% $64,111.27
Ethereum ETH -1.14% $3,065.56
BNB BNB 0.58% $561.15
Solana SOL -0.74% $144.25
XRP XRP 2.96% $0.5145
Dogecoin DOGE 1.38% $0.1559
Cardano ADA 8.25% $0.4971
Litecoin LTC 1.40% $82.66
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!