Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bitcoin árfolyam és a többiek, heti körkép

Bitcoin árfolyam és a többiek, heti körkép

Vége a hétvégének, új hét kezdődik a kriptovaluták piacán. A Bitcoin árfolyam negatív zárást produkált a heti zárással, de lényegileg nem sok változás történt a formálódásban. Különösebben nagy dinamika nélkül mozog a piac. Többnyire csökkenést mutatnak a heti zárások és ismét 9k alatt van a BTC árfolyam. 

 

Hova tart a Bitcoin árfolyam?

Csökkenést mutatott a BTC a héten, ennek ellenére tartja még a lényegi határokat és bízhatunk a pozitív év végi ármozgásban. Továbbra is a napi árcsatornán belül araszolunk lefelé és felvetődik a 8k-s támasz újratesztelése. Úgy gondolom míg tartjuk ezt a tartományt, addig jó esélyünk van kitörni az árcsatorna keretei közül, ami magával hozhatja az előbb említett év végi dinamikát.

 

Bitcoin árfolyam Bitcoin árfolyam

 

10 ezren és 8 ezren látom jelenleg a kulcsfontosságú pontokat, melyek dönthetnek a Bitcoin árfolyam sorsáról. Komoly vásárlóerő jelent meg korábban a támaszunkon, a nyíllal jelzett helyen. Pozitívum, hogy szép volume is tartozott anno az emelkedéshez, ami tovább erősíti a jelentőségét. Az emelkedés nagyjából 10k-s csúcsponttal ért véget, így a növekedés két végpontja meg is adja számomra a tartományt, melyen belül lehet figyelni az árak alakulását. Egyszerűnek tűnik a képlet, 10k fölött bika, 8k alatt medve. 

Összességében inkább bika vagyok az év végi formálódással kapcsolatban. Egy lehetséges dupla aljas fordulást vetek fel az árcsatornán belül, annak végével, 10 ezres nyakvonallal/ellenállással, 8 ezres támasszal. Fekete görbével szemléltettem ennek útját. Pozitív kombinációnak számít a két alakzat együtt (csökkenő árcsatorna, dupla alj), így jó eséllyel kecsegtetne a kitöréssel. A következő hetekben, azonban a kérdés, hogy sikerül e tartani a kulcs tartományunkat, hogy aztán eredményesen támadhassuk az ellenállásunkat.

 

Mi a helyzet az altokkal?

A Bitcoin árfolyam konszolidációja mellett, adott némi tér az altoknak az emelkedéshez. Pár név élni is tudott a lehetőséggel, de összességében még mindig masszív down trenden az alt piac. Többüknél fellelhetőek a vásárlói próbálkozások, de ilyen hosszú lejtmenet után időbe telik a fordulás, így türelemre és óvatosságra intek velük kapcsolatban.

 

altok altok

 

Szép heti dinamikával jelentkezett NANO és a VET, illetve NEO és ONT is tetszenek. Heti ábrán láthatjátok fent az árak változását. Jó volume-ú emelkedések jelentek meg mind a négy esetben a nyíllal jelölt szép zöld gyertyákkal, amik kibillentették addigi állapotából a rövid távú trendeket. Különösen VET esetében tetszik az előbbi, mivel az utóbbi 3 hétben sikerült folyamatosan növelni a vásárlói keresletet és átlag feletti heti volume-okat generálni.


NEO és ONT kicsit előrébb tart a formálódásban, ugyanis két hete konszolidálunk az emelkedő gyertyák után. Aggályokat vetnek fel a visszahúzódásokkal megjelenő nagyobb piros volume-ok, de természetes, hogy a hosszú csökkenő trend alatt hamar megjelennek az eladók az első számottevőbb növekedésekkel. A gyertya testek viszont szép szűken tudtak zárni az emelkedés után, ami árulkodik arról, hogy jók lehetünk trendfolytatásokra, így érdemes keresni esetükben rövidebb időtávokon a trendfolytató alakzatokat egy-egy long kereskedéshez. 

 

CryptoFalka_jelölések CryptoFalka_jelölések

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.53% $64,071.21
Ethereum ETH -1.07% $3,063.7
BNB BNB 1.06% $560.55
Solana SOL -0.23% $143.68
XRP XRP 3.42% $0.5154
Dogecoin DOGE 1.57% $0.155
Cardano ADA 8.46% $0.497
Litecoin LTC 2.12% $82.82
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!