Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Blokklánc fejlesztések : EOS, Ethereum, Neo, Tron

Blokklánc fejlesztések : EOS, Ethereum, Neo, Tron

Blokklánc fejlesztések a láthatáron. EOS hard fork történt a héten, megnézzük mit várhatunk az Ethereum 2.0-tól, mire készül a Neo és Justin Sun Tron fejlesztésének is utánajárunk. Blockchain kommandó a CryptoFalkától.

 

EOS hard fork

Tegnap, hétfői nappal az EOS-nek, market kapitalizáció alapján a világ hetedik legnagyobb kriptovalutájának, sikeresen befejeződött első hard forkja. Fontos eseményen és örömteli napon túl tehát a fejlesztők, ugyanis a kriptovaluta történetének egyik legnagyobb fejlesztését vitték véghez. Közös szándék volt a fejlesztés a blokkláncon, melyet az EOS block producerek is maximálisan támogattak. A hatékony koordináció eredményeként előállt az EOS update tracking tool.

 

Mi a helyzet a többiekkel?

Érdemes szétnézni a piacon, ugyanis nem csak az EOS csapata dolgozik számottevőbb fejlesztéseken a blokkláncon. Az Ethereum 2.0-n kívül a NEO és a Tron csapatától is újításokat várhatunk.

Nagy sláger téma egy ideje már az Ethereum 2.0-a keresztelt fejlesztés, melynek a célja, hogy az Ethereum betöltse azt a szerepet, melyet szántak neki, magyarán,  hogy gyorsan, olajozottan, hatékonyan működjön. Az Ethereum 2.0 a blokklánc egy új iterációja, mely proof-of-work mechanizmust használt proof-of-stake helyett. A projekt várhatón 2020 befejezése előtt életbe lép, és célja tehermentesíteni az ICO robbanás óta igencsak leterhelt Ethereum láncot.

A kíniai Ethereumnak is nevezett Neo csapatnál is dolgoznak a fejlesztők. 2020 második negyed évében terveznek kijönni a NEO 3.0-val.  Végeredményként olcsóbb tranzakciókat és az okos szerződések hatékonyabb működését várják, csakúgy, mint a blokklánc gyorsabb működését.

Tron csapatánál az augusztus 11-én hivatalosan elindított Sun network-re fognak hamarosan fejlesztést kiadni. Az újítás révén korlátlan skálázási kapacitás elérése a cél. Justin Sun, a Tron vezére szerint egy jóval decentralizáltabb rendszerre törekednek, melyben a stakelők jutalmazása is igazságosabb lesz, ezzel segítve a felhasználók szerepvállalását.

 

Összefoglalva

A kérdés, hogy árakban mennyire fog ez meglátszódni? Egyelőre elég mélyen az alt piac, hogy ezeknek a fejlesztéseknek a hatásairól lehessen beszélni, bár a felsorolt versenyzők mindegyike tudott számottevőbb emelkedést produkálni, ami sejteti, hogy számolhatunk velük még a jövőben, így érdemes rajta tartani a szemetek az árak formálódásán. 
Addig is honlapunkon ingyen szemezgethettek kedvenc kriptovalutáitok bemutatói között.  

 

Forrás: https://cointelegraph.com/news/eos-first-hard-fork-successfully-completed-today

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.70% $64,177.72
Ethereum ETH 0.10% $3,424.12
BNB BNB 0.02% $571.77
Solana SOL 2.20% $161.33
XRP XRP -8.31% $0.5545
Dogecoin DOGE -1.92% $0.1202
Cardano ADA -3.23% $0.4241
Litecoin LTC -0.65% $71.44
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!