Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Blokkláncról is szó lesz a Portfolio Financial IT napján

A Blokkláncról is szó lesz a Portfolio Financial IT napján

A Portfolio Financial IT napján a blokklánc technológia is fókuszba kerül, bemutatva a bankszektor digitális fejlődését és új lehetőségeit.

Egyre több pénzügyi eseményen jelenik meg a blokklánc technológia

Az utóbbi időben egyre több pénzügyi eseményen kerül előtérbe a blokklánc és a kriptovaluták témaköre. Néhány hete a Portfolio Investment Day-en Honti Roland, a Cryptofalka alapítója tartott előadást a kriptovilág legújabb fejleményeiről, ami nagy érdeklődést váltott ki a résztvevők körében.

Portfolio Investment Day 2024 Honti Roland | Cryptofalka.jpg

Most pedig a Portfolio Financial IT 2024 rendezvényén is kiemelt szerepet kap a blokklánc, jelezve, hogy a technológia iránti érdeklődés és elfogadottság folyamatosan növekszik a pénzügyi szektorban is.

A Portfolio Financial IT 2024 eseményén is helyet kap a blokklánc

A Portfolio Financial IT 2024 rendezvényen külön szekciót szentelnek a generatív AI és a blokklánc technológia szerepének a bankszektorban. A szekció célja, hogy bemutassa, hogyan integrálhatják a pénzintézetek a legújabb technológiai innovációkat.

A 11:00-től 12:25-ig tartó szekcióban olyan témák kerülnek előtérbe, mint a generatív AI valós alkalmazási esetei és a MiCA szabályozás hatásai.

Kanti Péter, a Dorsum Digital Assets and Blockchain részlegének vezetője online előadásában a MiCA szabályozás, blokklánc technológiára gyakorolt hatásairól beszél.

Ez a szekció nemcsak a blokklánc technológia jelenlegi és jövőbeli szerepét tárja fel, hanem azt is bemutatja, hogyan formálhatja át a generatív AI a bankszektor működését és ügyfélélményét.

Portfolio financial it banner 2024.jpg

A konferencia főbb témái

A bankszektor digitális transzformációjára fókuszáló Portfolio konferenciát immár 12. alkalommal rendezik meg.

Az eseményen banki felsővezetők, IT-döntéshozók, vezető tanácsadók, fintech szakértők és startupperek, valamint a legjelentősebb banki IT-beszállítók vitatják meg a legaktuálisabb banki IT-trendeket.

A blokklánc és AI mellett a következő témákról lesz szó:

 • A mesterséges intelligencia betört a bankokba – Use case-ek és legjobb gyakorlatok
 • Digitális állam és digitális bankolás – Hogyan lesz ebből 15 perces jelzáloghitel-igénylés?
 • Fintech támadók vs. bankok – Új szintre emelkedett a az inkumbensek és a neobankok harca
 • Csalások és kiberbiztonság a bankoknál – Egyre durvább módszerekkel támadnak a hackerek, mit lehet tenni? Hogyan változnak a szabályok?
 • PSD3, AFR 2.0, DORA, MiCA, AI Act - Nemzetközi és hazai szabályok írják át a bankolást, hogyan és mire kell felkészülni
 • Payment trendek és innovációk – Merre halad a készpénzmentes világ?

Portfolio Financial IT előadói

A Portfolio Financial IT 2024 konferencián számos neves szakértő és iparági vezető osztja meg tudását és tapasztalatait. A rendezvény előadói között szerepelnek:

 • Csányi Péter, vezérigazgató-helyettes, OTP Bank
 • Jendrolovics Péter, vezérigazgató-helyettes, Gránit Bank
 • Foltányi Tamás, operációs igazgató (COO), Erste Bank
 • Vadócz Zsolt, digitális vezető, K&H Bank
 • Schenk Tamás, Partner, Strategy & Operations, Deloitte Digital

Időpont és regisztráció

A Cryptofalka ott lesz az eseményen, és te? Regisztrálj most, hogy biztosítsd helyedet. Az akciós regisztrációs időszak már csak 3 napig tart!

Időpont: 2024. június 11.
Helyszín: Hotel InterContinental Budapest

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.11% $66,535.96
Ethereum ETH -0.84% $3,452.25
BNB BNB -2.26% $580.31
Solana SOL -1.40% $176.08
XRP XRP -0.63% $0.5993
Dogecoin DOGE -2.41% $0.1341
Cardano ADA -3.31% $0.4196
Litecoin LTC -4.28% $71.29
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!