Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Csatlakozz a Cryptofalka áprilisi privát kereskedő csoportjába!

Csatlakozz a Cryptofalka áprilisi privát kereskedő csoportjába!

Figyelem‼️Az április privát cryptofalka csoport a jövő héten kezdődik. Növeld a kereskedési képességeidet és tanulj hatékonyan a CryptoFalka privát csoportjában🐺📚📈 ➡️ Jelentkezés: https://cryptofalka.hu/tagsagok/

 

Április 10-ig van lehetőségetek regisztrálni a privát cryptofalka csoportunkba

A privát platformunkon osztjuk meg az altkoinos tippjeinket, illetve tudosítunk 0-24-ben a Bitcoin piaci helyzetéről. Napi számos elemzést készítünk a csapatunknak lehetséges beszállókkal, célárakkal és stop-lossokkal egyaránt! A Slack applikáció segítségével ezeket számítógépen vagy mobilon is elérhető értesítések formájában kapják meg a követők.

A csoport talán legfőbb feladata a tagok folyamatos fejlesztése, melyeket heti oktatások, élő streamek és a regisztráció mellé járó oktatási csomagokkal érünk el. Ez mellett lehetőségetek van feltenni kételyeiteket, kérdéseiteket, mi és a többi társatok is ott leszünk, hogy megválaszoljuk ezeket nektek. 📊

https://www.youtube.com/watch?v=OrF5l8rIDTM&t=13s

 ➡️CSATLAKOZÁS: https://cryptofalka.hu/tagsagok/⬅️

 

Mit tartalmaz a Cryptofalka privát csoportja?

  • Bitcoin és altkoin elemzések napi rendszerességgel
  • Heti oktatások
  • Minden privát tagság mellé oktatási csomagot adunk!
  • Projekt bemutatók
  • Élő streamek
  • Legfrissebb hírek
  • Mentorálás, közösség

 

Privát csoportunk hatékonyságát semmi sem mutatja jobban, mint tagjaink elégedettsége

Csatlakozz és légy te is falka tag! Cryptofalka, mert falkában az erő!

2020_március_profitok cryptofalka

 

 ➡️CSATLAKOZÁS: https://cryptofalka.hu/tagsagok/⬅️

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.81% $61,943.29
Ethereum ETH 1.67% $3,431.72
BNB BNB 0.93% $408.65
Solana SOL -3.77% $128.42
XRP XRP 5.90% $0.6223
Cardano ADA 9.88% $0.7356
Dogecoin DOGE 20.46% $0.1434
Litecoin LTC 6.11% $90.04
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!