Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Hibázott az élő stream során, 60 ezer dollárja bánta

Hibázott az élő stream során, 60 ezer dollárja bánta

A Fraternidade Crypto körülbelül 34 000 feliratkozóval rendelkezik a YouTube-on és több mint 2,2 millió megtekintéssel az összes videót tekintve 2017 óta.

 

Felfedte a privát kulcsokat a Youtuber

Ivan Bianco, egy blokkláncjátékokra összpontosító brazil YouTuber, aki a Fraternidade Crypto csatornát vezeti, közel 60 000 dollár értékű kriptopénzt és jónéhány NFT-t vesztett el a héten, miután véletlenül felfedte kriptotárcái kulcsait egy élő közvetítés során. Cryptofalka privát tagság banner I Cryptofalka

A stream során Bianco megnyitott egy dokumentumot, amely felfedte a seed phrase-t, így lehetővé téve, hogy ismeretlen személyek átvegyék az irányítást a tárcák felett.

 

Perceken belül elvitték a kriptopénzeket a tárcákból 

Későbbi élő közvetítésen Bianco könnyekkel küszködve magyarázta a nézőknek, hogy mi történt. Elmondta, hogy megpróbált egy új tárcát létrehozni, miután rájött, hogy felfedte a kulcsokat, de a kriptopénzeket a tárcákból perceken belül elvitték. Bianco megosztotta annak a Polygon tárcának a címét, amelyből körülbelül 86 600 MATIC-ot vittek el, ami a lopás idején körülbelül 50 800 dollárt ért. További 3,35 ETH (~5 750 dollár értékű) pénze a streamer szerint még mindig valaki más tárcájában van az Arbitrumon. youtuber kripto I Cryptofalka

Bianco megerősítette, hogy nagyjából 60 000 dollár összértékű tokeneket veszített el NFT-kkel együtt, és rendőrségi feljelentést tett.

Az eset után egy ismeretlen férfi felvette a Youtuberrel a kapcsolatot a Discordon, és Bianco állítása szerint az illető azt mondta, hogy ellopta a YouTuber kriptóját, de már megbánta tettét. A hívás után 86 600 MATIC visszakerült Bianco számlájára.  

Kétségek merültek fel a rajongókban

Néhány rajongója ezután megkérdőjelezte az események igazságtartamát, de Bianco tagadta az állításokat.

"Nem tettem semmit, hogy visszaszerezzem. A fickó valamiért vissza akarta adni. Nem mondom el a nevét, nincs okom arra, hogy kicsesszek vele, még ha rossz is volt, amit tett." - mondta Bianco.

Ami a többi tolvajt illeti, akik állítólag kisebb mennyiségű kriptopénzt loptak el a tárcából, Bianco azt mondta, hogy "nyomon követi őket, és meg fogja találni". A továbbiakban a streamer reméli, hogy az esetről készült videók "figyelmeztetésként szolgálhatnak mindenki számára", hogy ne ismételje meg a hibáját.

 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.66% $61,332.95
Ethereum ETH -1.17% $3,004.98
BNB BNB -0.48% $529.76
Solana SOL 0.12% $132.04
XRP XRP -0.54% $0.4922
Dogecoin DOGE -2.18% $0.1496
Cardano ADA -1.85% $0.4423
Litecoin LTC 0.52% $79.17
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!