Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kilőtt a CRV token árfolyama egy téves értelmezés miatt

Kilőtt a CRV token árfolyama egy téves értelmezés miatt

A Curve Finance (CRV token) 24 óra alatt csaknem 30%-kal emelkedett, miután a kereskedők rossz piacra tömörültek, válaszul arra a hírre, hogy a PayPal megszerezhette a kriptográfiai letétkezelőt, a Curv-t.

 

Pump and dump-ok sorozata

Azt már lassan kezdhetjük megszokni, hogy ha egy nagy cég vagy ismert ember bejelentést tesz, hogy milyen kriptovalutát vagy értékpapírt vásárol akkor azt emberek tömege is kezdi felvásárolni. llyenek voltak például Elon Musk tweetjei a Bitcoinról vagy éppen a Doge coinról. De ugyanez zajlott le a GameStop és az AMC értékpapírokkal is. 

Januárban a kereskedők a New York-i tőzsdén jegyzett tanzániai cég TRX papírjait vásárolták fel nagyerőkkel, miután a Justin Sun Tron kriptovalutáját  népszerűsítették a hírhedt WallStreetBets Reddit fórumon. 

https://twitter.com/CryptoCobain/status/1355658730419970048

 

CRV token felvásárlás indult egy PayPal hír kapcsán

A DeFi projekt CRV tokenje 30%-ot erősödött, miután a PayPal nyilatkozatot adott ki, hogy megveszi a független Curv letéti céget. A Curve Finance 24 óra alatt csaknem 30%-ot emelkedett, miután a kereskedők rossz piacra tömörültek. A spekulánsok tévedésből rohantak a decentralizált protokoll Curve Finance (CRV)-t felvásárolni.

A PayPal Curv felvásárlásának hírét március 2-án jelentette be. Az izraeli székhelyű céget 2-300 millió dollár értékben adhatták el. A nyilatkozattól számított egy órán belül a Curve CRV tokneje több mint 10%-kal gyarapodott, miközben a kereskedők egymással versengtek, hogy a piacra lépjenek. Az ár nagyjából 2,3 dollárról 2,6 dollárra emelkedett. 

A Curve hivatalos twitter fiókját is tévesen jelölték meg a kereskedők, ezzel is növelve a zűrzavart:

https://twitter.com/linasbeliunas/status/1366872841367539715

A CRV gyorsan reagált a jelenségre, hogy visszaadja az összes veszteséget a kereskedőknek. Így létrejött egy hatalmas piros gyertya az aznapi kereskedési árban. Ez volt a legnagyobb piros gyertya január 21 óta. 

CRV token árfolyam I Cryptofalka Forrás: https://cointelegraph.com/

Azt már régóta tudni lehet, hogy a negatív reklám is lehet jó reklám. A zavartság ellenére, a CRV token azóta megint közel 30%-os áremelkedést könyvelhetett el az elmúlt 24 órában. Mint ilyen, a CRV token jelenleg a ma legjobban teljesítő Ethereum alapú eszközként szerepel a Messari kripto-piaci adatgyűjtő cég szerint. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Összegzés

Nagyon veszélyes beleugrani egy-egy ilyen spekulációba, mert órák alatt, sőt percek alatt elveszítheti az ember a befektetett tőkéjét. Általában az ilyen árfolyam felfutások rövid ideig tartanak. Amilyen vonzó a könnyű pénzkereseti lehetőség, olyan könnyen mindent elveszíthetünk és negatívba fordíthatjuk a számlánkat egy rosszul megválasztott tőkeáttétes kereskedéssel. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.34% $64,468.95
Ethereum ETH -4.04% $3,399.12
BNB BNB -4.78% $578.38
Solana SOL -9.07% $132.05
XRP XRP -7.43% $0.4787
Dogecoin DOGE -10.46% $0.1193
Cardano ADA -10.88% $0.3698
Litecoin LTC -8.25% $71.4
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!