Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
PayPal CEO: Igen, nekem is van Bitcoinom!

PayPal CEO: Igen, nekem is van Bitcoinom!

A Paypal CEO-ja Dan Schulman egy interjúban nyilatkozta, hogy tart ő is kriptovalutát, mégpedig Bitcoint!

 

A PayPal egyre inkább nyit a Blockchain és a Bitcoin felé

November 20-án a Fortune.com készített egy interjút a PayPal CEO-jával Dan Schulmannal,. Ennek a fő témája az volt, hogy miért szállt ki a PayPal a Facebook kriptovalutája a Libra mögül, de ez mellett feltették azt a kérdést is a vezetőnek, hogy tart-e valamilyen kriptovalutát.

paypal logó

A PayPal neve az elmúlt néhány évben többször is felmerült a blokklánc technológia és a kriptovaluták kapcsán. Eleinte többnyire negatívan álltak ehhez az új világhoz, de mára már egyértelműen elismerik az új technológiában rejlő potenciálist lehetőségeket. 

Schulman az interjúban elmagyarázta, hogy azért szállt ki a PayPal a Libra mögül, mert máshova szeretné csoportosítani az erőforrásaikat. A vezérigazgató szerint kérdés volt: „hová akarjuk fókuszálni a figyelmünket, és mit akarunk ma tenni a küldetésünk előremozdítása érdekében?” - tette hozzá:

Ha a saját ütemtervünkre összpontosítunk, akkor gyorsabban tudjuk előremozdítani a pénzügyi előrehaladást, mintha ezeket az erőforrásokat a Libra ellen viszonoznánk.

libra_Cryptofalka

Schulman továbbá kiemelte, hogy nagyon érdekes utakat nyitott meg a Libra és, hogy ezzel a projekt továbbra is "nagyon érdekes és hívogató" maradt. Octóber elején a PayPal másik munkatársa nyilatkozott a Cointelegraphnak, hogy miért is hagyta el a PayPal a "Libra Association"-t. Itt is kiemelték, hogy továbbra is nyitottak és támogatóak a Facebook Libra projektje felé és nem vetik el a jövőben történő együttműködést sem!

 

A PayPal CFO-ja is sok ígéretet és potenciált lát a blokkláncban

John Rainey, a PayPal pénzügyi igazgatója májusban nyilatkozta, hogy a cégnek van olyan részlege, amely blokkláncon és kriptovalután dolgozik. Mégpedig megvizsgálnak bármiféle lehetőséget, felhasználási módot, ahol a PayPal kitudná használni az új blockchain technológia nyújtotta lehetőségeket. A Fortune interjúban Schulman vonakodott megosztani minden a részleteket arról, hogy a PayPal pontosan mire készül. De azt hozzá tette, hogy ez nem lesz feltétlenül a Libra konkurenciája:

A PayPalnál is úgy gondoljuk, hogy sok lehetőség van a blockchain technológiában. Érdekes számunkra, de tényleg tenni kell azért, hogy olyan kapuk nyílhassanak meg, amelyek a hagyományos módszereink segítségével ma még nem lehetségesek.

kriptovaluta

A kriptovalutákkal kapcsolatban az ügyvezetõ igazgató elmondta, hogy jórészt a magas volatilitás, ami probléma a PayPal számára. Ezért az ügyfeleinknek egyelőre nincs is nagy keresletük erre az új szolgáltatásra, mivel ők nagyon kicsi árréssel mûködnek. Elmondta:

Egészen addig, ameddig nem lesz egy olyan digitális valuta, ami stabilan tartja az árát és széleskörűen alkalmazható a hétköznapi életben is.

Arra a kérdésre, hogy rendelkezik-e valamilyen kriptovalutával, Schulman válasza rövid és egyértelmű volt:

Igen, nekem is van Bitcoinom!

Az eredeti cikk szerzője és a háttérkép tulajdonosa a cointelegraph.com oldal.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.02% $64,099.78
Ethereum ETH -1.62% $3,067.42
BNB BNB 0.33% $561.17
Solana SOL -0.96% $144.21
XRP XRP 2.65% $0.5151
Dogecoin DOGE 0.85% $0.1558
Cardano ADA 7.66% $0.4972
Litecoin LTC 1.14% $82.74
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!