Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Robinhood bevezeti a staking és lending szolgáltatásokat

A Robinhood bevezeti a staking és lending szolgáltatásokat

A korábban bejelentett új kriptotárca mellett, a Robinhood belép a DeFi térbe és bevezeti a staking és lending szolgáltatásokat is.

 

Folyamatosan fejlődik a Robinhood

Robinhood tőzsdén korábban kizárólag részvényekkel lehetett kereskedni. A 2018-ban indult kriptográfiai részleg gyorsan az amerikai fiatal társadalom egyik legkedveltebb kriptovaluta tőzsdéje lett, az egyszerű használatának köszönhetően. A cég platformján keresztül, 2021 első felében 9,5 millió ember kereskedett kriptovalutával, a 2020 negyedig negyedévében mért 1,7 millióval szemben. A Robinhood bebizonyította, hogy a kriptográfia nem csupán hype. 

staking and landing | Cryptofalka Forrás: https://www.hebergementwebs.com/

Az éveken át tartó folyamatos növekedés után a Robinhoodnál úgy dönöttek, hogy tőzsdére viszik a vállalkozást. A nyilvános elővásárlás, az IPO, július 28-án indul és HOOD lesz a részvény neve. A társaság várhatóan 40 dollár / részvény áron fogja elindítani a részvényeit. A terveik között szerepel, hogy körülbelül 2 milliárd dollárt gyűjtsenek az IPO révén. 

Az intézmények gyakran nagy tételben, olcsóbban kaphatják meg a részvényeket, azonban a Robinhood egyenlő alapokra helyezve, mindenkinek ugyanannyiért fogja árulni. Ez a lépés hasonló a Coinbase IPO-hoz, az amerikai kriptovaluta tőzsde is egyből megnyitotta a vásárlási lehetőséget minden befektető előtt.

 

A Robinhood is belép a DeFi térbe

A Robinhood ezen a héten megtartott sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy új kriptográf termékeket indít. A platformján elérhető lesz két népszerű pénzügyi termék, a staking és a lending szolgáltatás. Jason Warnick pénzügyi igazgató elmondta, hogy a Robinhood sok olyan fejlesztést hajt végre amelyekről tudják, hogy ügyfeleik örülnének. Ilyen például az új pénztárca vagy új kriptográf termékek bevezetése.

DeFi | Cryptofalka Forrás: https://decrypt.co/

"Úgy gondoljuk, hogy nagy lehetőség áll előttünk, és várakozással tekintünk további termékek eljuttatására az ügyfelek számára.” -nyilatkozta Jason Warnick

A Menlo Park központú kereskedési alkalmazás jelenleg csak kriptovaluta adás-vételét teszi lehetővé, az ügyfelek még nem szerezhetnek kamatokat vagy vehetnek fel kölcsönt, de még nem is utalhatnak az app-ból külső pénztárcába. A vezetők már márciusra olyan kriptotárcát ígértek, amivel ki lehet utalni az eszközöket. Ezt az ígéretet most megismételték, de ezúttal nem adtak meg indulási dátumot. 

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

A hónap elején egy a Robinhoodnál dolgozó személy azt nyilatkozta a Decrypt kripto magazinnak, hogy a vállalat kriptotárcája összekapcsolódik majd a decentralizált pénzügyi protokollokkal (DeFi). Ez alátámasztja Jason Warnick nyilatkozatát.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.38% $67,107.44
Ethereum ETH 0.64% $3,120.3
BNB BNB -0.26% $579.52
Solana SOL 0.94% $174.28
XRP XRP -0.28% $0.5224
Dogecoin DOGE -0.06% $0.1551
Cardano ADA -0.59% $0.4805
Litecoin LTC 0.24% $84.13
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!