Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Szimmetrikus háromszög, mint trendfolytató alakzat

Szimmetrikus háromszög, mint trendfolytató alakzat

Egy potenciális trendfolytató szimmetrikus háromszög formálódik a Bitcoin 1 órás nézetén.

Bicoin USD - 1h - Rövid távú elemzés

 

Szép emelkedő trenden vagyunk túl a rövid távú nézetünkön a Bitcoin -nál, érdemes lesz odafigyelni hogyan törünk ki a mostani oldalazásból. Rövid távon csökkenő csúcsok és emelkedő aljak, vagyis szimmetrikus háromszög formálódik. Alapvetően ez egy trendfolytató alakzat, ezért jelen esetben bika jelnek számít. Érdemes lesz odafigyelni és értesítéseket állítani a háromszög fölé és alá! Mi a narancssárga egyenesekre állítottunk alertet a következő ciklus elkapása végett.

Bitcoin_elemzes_cryptofalka

Bitcoin USD - 1h -20190905


Ábrák jelölései:

Bitcoin_elemzes_cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.13% $65,678.92
Ethereum ETH -3.85% $3,451.75
BNB BNB -1.44% $597.05
Solana SOL -7.64% $137.39
XRP XRP 0.82% $0.494
Dogecoin DOGE -9.60% $0.1225
Cardano ADA -7.83% $0.3805
Litecoin LTC -5.86% $73.55
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!