Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az Uber is elfogadja a jövőben a kriptovalutákat

Az Uber is elfogadja a jövőben a kriptovalutákat

Az Uber bejelentette, hogy valamikor a jövőben elfogadja a Bitcoint és más kriptovalutákat a fuvarok kifizetésére. 

 

Az Uber sem akar kimaradni a kripto-piacból

A világ legnagyobb telekocsi alkalmazása bizonyította elkötelezettségét azon tervei mellett, hogy integrálja a kriptovaluták különféle formáit, köztük a Bitcoint is fizetési eszközként. Dara Khosrowshahi, az Uber vezérigazgatója egy pénteki Bloomberg interjúban azt nyilatkozta, hogy a vállalat a jövőben "abszolút" el fogja fogadni a kriptovalutákat.

[embed]https://youtu.be/6JVdJ9ef6UU[/embed]

„Állandóan beszélgetünk a kriptovalutákról. Azt gondolom, hogy jelenleg a Bitcoin és néhány más kripto esetében azt látjuk, hogy igen hasznos értékőrzők. Most még nem megfelelő az időpont. A magas átutalási díjak és a kriptovaluták bányászatának negatív környezeti hatásai csak néhány olyan ok, amiért még nem vezettük be a technológiát. Ahogy a technológia zöldebbé és olcsóbbá válik cégünk is nyitni fog a kriptovaluták felé" -nyilatkozta Dara Khosrowshahi

A Bitcoint rendszeresen kritizálják energiafelhasználása és állítólagos környezeti hatásai miatt. A blokklánc biztonságossá tétele és új coinok létrehozása érdekében a hálózat a bányászat folyamatán megy keresztül, amely magában foglalja a nagy számítástechnikai berendezések versenyzését, összetett matematikai problémák megoldása érdekében. Cambridgei adatok szerint ez globálisan azt eredményezi, hogy a Bitcoin bányászat éves villamosenergia fogyasztása megegyezik Argentínáéval. Ennek ellenére úgy tűnik, az Uber vezérigazgatója meg van győződve arról, hogy ezek a problémák egy napon megoldódnak.

"Elfogadja az Uber a jövőben a kriptot? Egy bizonyos ponton feltétlenül."
Nem ez az első alkalom, hogy a népszerű telekocsi alkalmazás kiáll a kriptovaluták mellett. Tavaly ilyenkor már Khosrowshahi azt mondta, hogy a vállalat "a kriptovalutát és/vagy a Bitcoint tranzakciós eszközként fogja vizsgálni". 
 
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.32% $64,058.66
Ethereum ETH 2.10% $3,059.76
BNB BNB 3.27% $561.05
Solana SOL 3.87% $143.3
XRP XRP 5.97% $0.5128
Dogecoin DOGE 5.67% $0.1553
Cardano ADA 11.58% $0.4923
Litecoin LTC 4.69% $82.38
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!