Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Itt az új fejlesztés, ami miatt megindult ma a Cardano (ADA)

Itt az új fejlesztés, ami miatt megindult ma a Cardano (ADA)

A Cardano (ADA), a jelenleg 12. legnagyobb kriptovaluta elindította a mai napon az AdaPay szolgáltatását, melyen keresztül akár üzletekben is tudunk majd kriptovalutával fizetni.

 

Itt a Cardano új fejlesztése, az AdaPay!

A Cardano és a Coti fintech platform által kifejlesztett megoldás lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy közvetlenül a bankszámlájukra elfogadják az ADA segítségével a kriptovaluta tranzakciókat.  Ez 35 fiat devizában, „azonnali” elszámolással fog megtörténni - jelentették be november 27-én.

Már korábban, október 23-án napvilágra került a Cardano és a Coti fejlesztése az ADAPay-el kapcsolatban. A fizetési megoldás állítólag elérhető közvetlenül a kereskedő weboldalára történő integrálással, akár egy AdaPay gomb, vagy egy QR-alapú rendszer elhelyezésével.

A hír hatására szépen megindult az ADA árfolyama is, néhány óra alatt +5%-ot pumpált.

 

Cardano ADA cryptofalka ADABTC-1h-20191129

 

Érdekel, hogy miről is szól a Cardano (ADA) projekt? A "coin ismertetők" oldalunkon, regisztráció után találhattok róla fundamentális elemzést. 

 

A Cardano (ADA) a Coti platform rendszerét választotta fizetési szolgáltatásához

Ahhoz, hogy a kereskedők lehetővé tegyék a valós idejű tranzakciók kezelését a Cardano (ADA) tokennel, a Coti "univerzális" fizetési megoldása (UPS) fog segíteni. Ezzel a projekt célja, hogy tovább bővítse az ADA token használati lehetőségeit. Az új fizetési rendszer várhatóan egyesíti a „hagyományos fizetési megoldások"  előnyeit a digitális valuták minden előnyös funkciójával.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=2AWxWixGnuk&feature=emb_logo

 

 

Terjednek a kriptovaluta elfogadó helyek, nem az ADA az első

Számos vállalat fejleszti megoldásait, amelyek lehetővé teszik a kereskedőknek a kriptovalutában történő fizetések fogadását. November közepén az Ingenico francia vállalkozás társult a szingapúri Pundi X-szel, hogy ügyfelei okostelefonok segítségével kriptovaluta fizetéseket eszközölhessenek.

 

pundix Forrás: https://blog.coinspectator.com/2018/08/20/pundi-x-interview-has-this-firm-created-the-smartest-pos-device-in-the-world/

 

November 8-án a Bitcoin Suisse svájci kriptovaluta bróker társult egy európai fizetési rendszer szolgáltatóval, hogy 85 000 svájci kereskedő fogadhassa el a fizetéseket Bitcoinban. (BTC)

Látható, hogy a Cardano (ADA) megoldása nem a legelső és valószínűleg nem is az utolsó erre a megoldásra, de az biztos, hogy hozzájárul a kriptovaluták széleskörű elterjedéséhez!

Az eredeti cikk szerzője és a háttérkép tulajdonosa a cointelegraph.com oldal.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.43% $67,261.83
Ethereum ETH 0.53% $3,525.15
BNB BNB 0.50% $597.17
Solana SOL 2.67% $173.75
XRP XRP 3.68% $0.5947
Dogecoin DOGE 7.53% $0.1344
Cardano ADA -0.40% $0.4376
Litecoin LTC 0.58% $73.54
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!