A brit Barclays bank kriptocégbe fektet

Szerző: | júl 28, 2022 | Kriptovaluta

A vezető brit bank állítólag dollármilliókat fektet be a Copper kriptocégbe, a következő napokban zárul a finanszírozás.

 

A Barclays csatlakozik a blokklánc világához

Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb bankintézete – a Barclays – a Sky News szerint a Copper legutóbbi finanszírozási körének egyik befektetője, és részesedést vásárol a cégben. A finanszírozás állítólag a következő napokban fejeződik be. A kezdeményezés meglepetésnek tekinthető, mivel a globális kriptovaluta szektor jelentős hanyatlásban van, miközben számos brit hatóság (főleg az ország központi bankja) túlnyomórészt az eszközosztály ellen van.
 
Barclays | Cryptofalka

Forrás: fintechfutures.com

 
A 2018-ban alapított, londoni székhelyű Copper kriptocég infrastrukturális és közvetítői szolgáltatásokat nyújt kriptovaluta befektetők számára. Érdemes megjegyezni, hogy vezető tanácsadója Philip Hammond, aki 2016 és 2019 között pénzügyminiszter volt.
 
A Barclays Copper-be történő befektetése akkor történik, amikor a világ számos kriptocége elbocsátja alkalmazottait, vagy súlyos fennakadást jelent be működésében. Ezek közé tartozik a Three Arrows Capital, a Celsius, a Vauld, a CryptoCom, a Gemini és még sok más. Ezekkel a szervezetekkel ellentétben a Coppernek nem áll szándékában változtatni az üzletpolitikáján. A cég azt tervezi, hogy Svájcban is létrehoz egy központot, ugyanis a brit szabályozás nem tekinthető kriptobarát környezetnek.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

 

Válság a politikában és a kripto szektorban is

Míg a Bank of England, és különösen annak kormányzója, Andrew Bailey, számos alkalommal negatívan nyilatkozott a kriptovalutákkal kapcsolatban, egyéb politikusok és törvényhozók másként vélekednek.
 
Kriptopiac | Cryptofalka

Forrás: finance-monthly.com

 
A múlt hónapban Chris Philp digitális miniszter felfedte, hogy Boris Johnson miniszterelnök kormánya azt tervezi, hogy Nagy-Britanniát globális kriptovaluta központtá alakítja. Arra azonban figyelmeztetett, hogy egy ilyen lépést úgy kell végrehajtani, hogy az védje a fogyasztókat, és korlátozza a digitális eszközök bűnözésben való alkalmazását.
 
Két héttel ezelőtt azonban Johnson miniszterelnök lemondott posztjáról, miután számos botrány és vád érte, miszerint kormánya szégyenteljes hozzáállást tanúsított a COVID-19 világjárvány idején.
 
 
 
 
A jó hír a kriptovaluta szektor és a kriptocégek számára, hogy Rishi Sunak (a pénzügyminiszter, aki szintén lemondott) van a legnagyobb esélye arra, hogy Nagy-Britannia új politikai vezetője legyen. Nem sokkal ezelőtt felvázolta a kormány azon szándékát, hogy az országot „globális kriptoeszköz-központtá” tegye.
„Látni akarjuk a holnap vállalkozásait és az általuk teremtett munkahelyeket itt az Egyesült Királyságban” – összegezte.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.