Eddig csontnélkülit dobott a Cryptofalka a héten

Szerző: | szept 27, 2019 | Árfolyam elemzés

Papírforma szerint hozta a Cryptofalka elemző csapata és a Bitcoin az elvárásainkat a héten… Megtörtént a konszolidáció megtörése és újra megjelent a dinamika a kriptovaluta piacon, ahogyan vártuk a hétre. Szintén megérkeztünk a megjelölt zöld támasz zónába

BITCOIN / USD NAPI NÉZET – HOSSZÚ TÁVÚ ELEMZÉS

Fontosnak gondolom azt, hogy megfogja ez a mostani 7500 körüli támasz az esést, ugyanis itt található a mostani emelkedő ciklusra behúzott 0,618-as fibonacci támasza. Ha ezt sikerülne megtartani akkor még elmondhatjuk, hogy beszélhetünk egy emelkedő trenden belüli korrekcióról. Viszont ha ezt elbuknánk, akkor viszont bukna a szép emelkedő trendünk és akár az egész idei emelkedést nenullázhatjuk! Nah de ne siessünk ennyire, mindig csak egyet tekintsünk előre!

Ne felejtsük el, hogy közel 100 napig oldalaztunk, 100 nap várakozásának energiája szabadult fel a mostani mozgásunkkal! Ez érezhető volt a megjelenő dinamikán, valamint az újra átlag feletti volumeon is. Ezért mindenképpen óvatosságra és türelemre intene a Cryptofalka csapata mindenkit! A nagyobb pozíciókkal célszerű lehet megvárni amíg lecsillapodik a piac és az érzelmek is. Szinte mindenki megtud tanulni technikai elemzéseket készíteni, viszont a türelem és a higgadt gondolkodás elengedhetetlen a sikeres kereskedéshez!

Mi van a megnyitott short pozíciókkal?

Tökéletes alkalom volt a mostani Bitcoin letörés a BTC portfóliónk értékének növelésére. Mi is kihasználtuk a Cryptofalka privát csoportjával és többen shortokat nyitottunk 2-10 szeres szorzóval. Azóta a Bitcoin 10-15% ot is esett, így nagyon szép profitokra lehetett szert tenni ezen a rövid időszak alatt. Ez az egyik szépsége a tőzsdei kereskedésnek, hogy ha már kellően nyeregben van az ember, akkor is tud profitálni ha csökkenő piacon vagyunk.

Úgy gondolom, hogy nem szabad mohónak lenni és mindenképpen realizálni kell a nyitott short pozíciók egy részét, zsebre kell tenni ezeket a szép profitokat. Ugyanakkor hagynék szintén belőle nyitva, ugyanis azzal, hogy letörtük a napi Ichimoku felhőt azért negatívabba fordult a piac. Nem tudhatjuk, hogy mikor fogunk újra egyértelmű emelkedő trendre állni, ezért egy kis szabad USD mindig jól jön.

Az indikátorok szerintem szintén alátámasztják azt, hogy megpihenhetünk a mostani zölddel bejelöl támasz zónában, az RSI és SRSI indikátorok is kezdenek erősen túladottak lenni. Ez nem jelenti azt, hogy mindenképpen fogunk pattanni erről a zónáról, de kellően figyelem felhívó ahhoz, hogy kétszer is meggondoljuk új shortok nyitását.

Cryptofalka összefoglaló:

Szépen bejöttek a heti Cryptofalka számítások a Bitcoin mozgásával kapcsolatban, ezekből szépen lehetett is profitálni! Viszont negatív, hogy egy olyan tartományba lépett a piac, ahonnan biztosan több időbe fog telni, míg talpra állunk. Ki tudja, talán pont ezzel a Bitcoin gyengélkedéssel fog eljönni az altok ideje? Továbbra is érdekes hetek következnek a kriptovaluta tőzsdén! 🙂

Cryptofalka ábrák jelölései:

Bitcoin_elemzés_cryptofalka

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka