A DogeCoin oldaná meg a Twitter hirdetési problémáját?

Szerző: | máj 3, 2022 | Kriptovaluta

A Twitteren a kripto hirdetések sokszor átverések és spam-ek, egyesek a DogeCoin használatával oldanák meg ezt a problémát. 

 

DogeCoin a twitter kripto csalások ellen

Mark Cuban milliárdos a dogecoin (DOGE) használatát javasolja a Twitter kripto hirdetési problémájának megoldására. A Twitter új tulajdonosa, Elon Musk úgy tűnik, támogatja az ötletet. Musk amikor megvette a Twittert megfogadta, hogy csökkenti a közösségi hálózat csalás problémáját.

DogeCoin I Cryptofalka

Forrás: coingape.com

 
Vasárnap Marc Andreessen amerikai vállalkozó közzétett egy képernyőképet egy twitter felhasználóról, aki éppen ingyen kriptot reklámoz.
“Milyen algoritmus tudná elkapni az ilyen típusú tartalmat?” – kérdezte a twitteren Andreessen.
Mire a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk azt válaszolta, hogy „emberek”, vitát indítva el arról, hogyan lehetne a legjobban csökkenteni a platformon megjelenő kriptovaluta csalások és spamhirdetések számát. A milliárdos befektető, Mark Cuban volt az, aki egy meglehetősen szokatlan de akár működő megoldást javasolt. Amint azt a Cuban elmondta, a probléma megoldható, ha először hozzáadunk egy „optimistic rollup”-ot vagy 2. rétegű megoldást a dogecoinhoz (DOGE). 

Ha valaki szeretne közzétenni egy ilyen hirdetést a twitteren, akkor fedezetként 1 DOGE-t (érménként 0,13 dollár a cikk írásakor) kell letennie. Ezután, ha valaki megtámad egy bejegyzést, és az emberek megerősítik, hogy az spam, a bejegyzést megjelölők szétosztva megkapják a spamküldő dogecoin-ját. Ezt követően ugyannanak a felhasználónak már 100 DOGE-t kell biztosítania ahhoz, hogy további bejegyzéseket hozhasson létre. Annak aki megtámadja a bejegyzést szintén 1 dogecoin letételébe kerülne a jelölés. Ha azonban kiderül, hogy a bejegyzés nem spam, ezek a felhasználók veszítenék el a DOGE-jukat.
 
Más szóval, ez egy előrejelző rendszer, amely bár csekély, de mégis pénzbeli következményekkel jár a spamküldés megakadályozása érdekében. A felhasználók azonban gyorsan felhívták a figyelmet arra a lehetőségre, hogy a csalók általában némi vagyonnal rendelkeznek és egy ilyen pay-to-win rendszerben egyszerűen „kipályázhatják” a spamként megjelölt bejegyzéseket. Ennek ellenére Shibetoshi Nakamoto, a Dogecoin megalkotója dicsérte ezt a rendszert.
 

Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.