A Dogecoin fejlesztője kilép a projektből

Szerző: | márc 2, 2022 | Kriptovaluta

Az előző év a mémcoinktól volt hangos. Az egyik legismertebb ilyen érme, a Dogecoin fejlesztője azonban a napokban visszalépett a projekttől.

 

Sok volt a munka és a stressz 

A Dogecoin Foundation központi fejlesztője, Ross Nicoll bejelentette, hogy kilép a projektből. Közleményében azzal indokolja a döntését, hogy „túlterheltnek” érzi magát. 2022. február 16-án közzétett levelében leírja, hogy kilépésének fő oka a túl sok stressz és munkaadója hozzáállása volt. 

Nicoll azonban elmondta, hogy a következő négy-nyolc hétben továbbra is a Dogecoin tanácsadója marad. Ezt a lépést pedig azért teszi meg, hogy biztosítsa a zökkenőmentes átállást és a projekt zavartalan működését. Hozzátette, hogy minden erejével hozzájárult a Dogecoin növekedéséhez, ugyanakkor komoly aggodalmat okoz számára, hogy máris megjelent egy ismeretlen harmadik fél, aki azt állítja, hogy ő a meme coin új fő fejlesztője.

 

A Dogecoin fejlesztője kilép a projektből

Forrás:cnbc.com

 

Megjegyezte, hogy számos védjegyet jegyeztek be a Dogecoin alatt, ami 2021-ben volt a legnagyobb kihívás számukra. Nicoll hozzátette, hogy a Dogecoin közösségnek a továbbiakban is együtt kell működnie annak érdekében, hogy a projekt fejlődése biztosított maradjon.

Az elmúlt évben nagyot ment a Dogecoin, ugyanakkor számos kritikát is kapott a hasznosság hiánya miatt. A befektetők növekvő érdeklődésével azonban a fejlesztők hozzáláttak a hálózat fejlesztéséhez. Az egyik legfontosabb fejlemény az energiahatékony Proof-of-Stake mechanizmusra való átállás, amiben az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin segíti a mém érmét.

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

A DOGE ára

A Dogecoint nem sem kímélte meg a kriptopiaci volatilitás, amely a legtöbb eszközt érintette. Meme coinként különösen kitett kriptovalutáról van szó, ami még érzékenyebben reagál a piaci hangulatra.

Bár úgy tűnik, hogy a mémérmék körüli őrület lehűlt, a Dogecoin csapata továbbra is gőzerővel dolgozik rajta, hogy egyfajta “hasznosságot” biztosítson a hálózatfejlesztéssel. A cikk megírásának a pillanatában a coin értéke 0,13$.

A Dogecoin fejlesztője kilép a projektből

Forrás:nanimhaber.com

 

Összefoglalva

A Dogecoin számára az újabb történelmi csúcs felé vezető úton a 0,5 dolláros határ visszaszerzése kulcsfontosságú lesz. Fennáll annak a lehetősége, hogy a DOGE eléri a 0,5 dollárt, a befektetők növekvő érdeklődése és a coin körül kialakult őrület miatt. Az előző altszezon során nagyon sokan várták, hogy el tud-e menni a mémcoin 1 dollárig. Számos elemző 2023-ra várja ezt a próbálkozást, ugyanakkor a kriptovaluták piacán szinte bármi megtörténhet.  

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.