Egyre több a teljes zárolt érték (TVL) a DeFi-ben

Szerző: | márc 31, 2022 | Kriptovaluta

A decentralizált pénzügyi (DeFi) tokenek árai emelkedni kezdtek, újra egyre több értéket kötnek le a befektetők.

 

Éledezik a DeFi piac

A márciusi hónap kettős érzéssel tölti el a kriptobefektetőket. Az év eleje óta tapasztalható gyengeség elkezdett halványulni. A bitcoin (BTC) 40 000 dolláros szint feletti erős elmozdulása segít a befektetőknek pozitív szemmel nézni a kriptopiacra. A pozitív befektetői hangulat kihat a DeFi szektorra is, amely szintén emelkedésnek indult.
 
DeFi | Cryptofalka

Forrás: industrywired.com

 
A Messari kriptovaluta piackutató cég adatai azt mutatják, hogy a DeFi szektor vezető tokenjei kétszámjegyű növekedést értek el az elmúlt 30 napban. Két kiemelkedő token, a THORChain (RUNE) 199,81%-kal nőtt, az Aave (AAVE), ára 53,95%-kal emelkedett.
 
Top 12 DeFi token | Cryptofalka

Forrás: Messari

 

Emelkedik a TVL, a teljes lekötött érték

A DeFi visszatérésének egyik legjobb bizonyítéka a szektor teljes zárolt értékének (TVL) vizsgálata, amely a DeFi Llama adatai szerint jelenleg 228,05 milliárd dollár.
 

DeFi total TVL | Cryptofalka

Forrás: Defi Llama

 
Annak ellenére, hogy sok token jóval minden idők csúcsa alatt van még mindig, a DeFi szektorban a TVL mindössze 28 milliárd dollárral marad el a korábbi, 256,62 milliárd dolláros csúcsától. Ez azt sugallja, hogy a DeFi ökoszisztéma tovább bővült és a piac további befektetőket vonzott, ahogy az elmúlt néhány hónapban új protokollok és blokklánc hálózatok indultak el. A Dune Analytics adatai azt mutatják, hogy a DeFi felhasználók teljes száma folyamatosan nőtt 2022-ben, és jelenleg rekordmagasságon, 4 562 318 egyedi pénztárcacímen áll.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

Az NFT piacterek megelőzik a DEX-eket

A DeFi piac egyik alágazata, amelynek még nem tapasztalható megfordulása a csökkenő tendenciában, a decentralizált tőzsdék (DEX) aktivitási szintjei voltak, amelyek jelenleg 2021 júliusa óta a mélyponton vannak. Bár úgy tűnik, hogy a kereskedők nem voltak túl lelkesek, a Token Terminal adatai azt mutatják, hogy a piac más területein azért aktívak voltak, és a legjobb alkalmazások által termelt bevétel a mélypont elérése óta emelkedő tendenciát mutat.

 
Az OpenSea és a LooksRare NFT piacterek voltak a legjobban teljesítő decentralizált alkalmazások (dApps) bevételek alapján az elmúlt néhány hónapban, ezt követi az Uniswap (UNI), a Convex Finance (CVX) és a PancakeSwap (CAKE). A teljes kriptovaluta piaci felső korlát jelenleg 2151 billió dollár, a Bitcoin dominanciája pedig 41,7%.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.