Elindult a Bullz, a TikTok kriptovaluta verziója

Szerző: | nov 10, 2021 | Blokklánc hír, Kriptovaluta

A kriptoiparban jelenleg tapasztalt példátlan érdeklődés miatt sok új projekt a blokklánc felé fordul, és megpróbál új közönséget vonzani.

A közösségi média platformok az egyik legjobban teljesítő vállalatok voltak az elmúlt néhány évben, melyek segítségével egyes influencerek dollármilliókat kerestek.  A Bullz most induló projekt je egyesíti a két világ legjobbjait, és elindított egy olyan alkalmazást, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák kedvenc blokklánc- és kripto projektjeik videóit.

 

Bullz, az új kripto TikTok

A Bullz videómegosztó alkalmazás pontosan arra összpontosít, amit a név is jelez – a „bullish” blokklánc közösségre. A felhasználók felkapott projektekkel találkozhatnak, megvitathatják azokat más kripto rajongókkal és szakértőkkel, és akár jutalmat is kaphatnak, ha megosztják saját videóikat az általuk kedvelt projektekről és cégekről. Ezzel a modellel a felhasználók az alkalmazásban elérhető WOM tokennel jutalmazzák videójavaslataikat.
 
Bullz I Cryptofalka

Forrás: https://app.bullz.com/

 
A Bullz a WOM Protocol Pte. Ltd. – közösségi kereskedelmi megoldást használja, amely lehetővé teszi a márkák számára, hogy kihasználják az ajánlásokat. Az alkalmazás integrálta a WOM Protocolt gazdasági ösztönző rendszerként, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bevételt szerezzenek tevékenységükből. Csak a szakértői értékelésű, hitelesített és kreatív ajánlások szerezhetnek jutalmat.
 
Melanie Mohr, a Bullz alapítója és vezérigazgatója így nyilatkozott:
„A blokklánc közösségen belül folyamatosan úgy látjuk, hogy airdrops vagy bounty kampányok jelentenek a marketingprojektekre való figyelem felkeltése érdekében. Meggyőződésünk, hogy a Bullz tökéletes lehetőség ezeknek a projekteknek a valódi reklámához – a marketing legértékesebb formájához –, amely lehetővé teszi közösségeik számára, hogy jutalmat kapjanak a róluk szóló hír terjesztéséért.”
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
A következő lépés olyan funkciók hozzáadása lesz, mint például a platformon megvitatott felkapott projektek ranglistája.
 
A márkák és projektek a nemrégiben elindított WOM Campaign Manageren keresztül is hozzáférhetnek majd a Bullz -on készült tartalmakhoz. Ezzel az opcióval a márkák böngészhetnek a projektjeikkel kapcsolatos felhasználói ajánlások között, és WOM tokeneket vásárolhatnak, hogy fellendítsék a kiválasztott tartalmat, és nagyobb nyilvánosságot kapjanak az alkalmazáson belül, vagy felhasználják a tartalmat marketingre vagy értékesítési konverzióra saját ökoszisztémájukban.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka