Elindult a Coinbase NFT platform béta verziója

Szerző: | ápr 21, 2022 | Kriptovaluta

A régóta várt Coinbase NFT platform végre élesben is elindult, kezdeti 0%-os díjjal és közösségi médiához hasonló elemekkel.
 
 
 

A Coinbase NFT platform már béta verzióban fut

A Coinbase kriptovaluta tőzsde ma bejelentette, hogy az NFT piactere hivatalosan is elérhető korlátozott bétaverzióban. A tőzsde hat hónapja jelentette be egy NFT piactér létrehozásának terveit. A Coinbase NFT mostantól elérhető a várólistáról felvett felhasználók számára, október óta több millió leendő tagot gyűjtöttek össze. A felhasználókat a regisztráció sorrendjében veszik fel, és a tervek szerint az elkövetkező hetekben mindenkit hozzáadnak a platformhoz.
 
Coinbase NFT I Cryptofalka

Forrás: cryptoknowmics.com

 
A peer-to-peer piactér Ethereum alapú. A Coinbase azt állítja, hogy a közeljövőben további, nem meghatározott blokklánc platformok támogatását is tervezi. A cég össze fogja gyűjteni a különböző piacterekről származó listákat, és az Ethereum blokkláncon minden eladó NFT kereshető lesz a platformon.
 
A Coinbase platformja hozzáadott tranzakciós díjak nélkül debütált, csak továbbra is a normál Ethereum tranzakciós díjakat kell megfizetni. A piactér később majd bevezeti a saját díját, amelyet Sanchan Saxena, a Coinbase termékekért felelős alelnöke egy tájékoztatón „alacsony egyszámjegyű díjként” jellemzett.
 
Az induláskor a szolgáltatás csak olyan pénztárcákkal használható, mint a Coinbase Wallet, a MetaMask, valamint a WalletConnect protokollt támogató pénztárcák. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók teljes mértékben felelősek a pénztárcában tárolt saját eszközeikért, amelyek más piacokhoz, tőzsdékhez és decentralizált alkalmazásokhoz csatlakoztathatók. A Coinbase tervei között szerepel, hogy később NFT letétkezelési szolgáltatásokat vezet be, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Coinbase számlával vagy hitelkártyával vásároljanak NFT-t.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

Új megközelítés

A cég nem csak az NFT-k vásárlására és eladására összpontosít. Közösségi élményként mutatják be, közösségi hírcsatornákkal, amelyek segítségével a felhasználók könnyedén böngészhetnek más gyűjtők, NFT tulajdonosok között. Akár megjegyzéseket fűzhetnek a profilokhoz és az egyes NFT oldalakhoz. Hasonlít például egy Instagram hírfolyamhoz, és a felhasználók külön profiloldalakat kapnak a pénztárcájukhoz kötve, és követhetik a többi felhasználót, vagy kapcsolatba léphetnek velük.
 
 Coinbase NFT I Cryptofalka

Forrás: consent.yahoo.com

 
Míg a funkciók egy része – beleértve a kommenteket is – a tőzsde saját központosított szerverein tárolja induláskor, a vállalat azt mondta, hogy fokozatosan decentralizálja ezeket a funkciókat, és a jövőben fokozatosan átállítja őket decentralizált szolgáltatásokra. Későbbi tervek között szerepel többek között az is, hogy a platformon saját NFT készítésére is lehetőség lesz.
 
 

A platform hűen tükrözi a Coinbase komolyságát

Az NFT piac 25 milliárd dollár értékű kereskedési volumenre nőtt 2021-ben, a vezető OpenSea piactér vezetésével, amely vitathatatlanul a Coinbase NFT legfőbb riválisa. A Coinbase NFT több tucat prominens alkotót és művészt gyűjtött össze induló partnerként, köztük olyan népszerű projekteket, mint az Azuki, a Doodles és a World of Women; olyan alkotók, mint a pplpleasr, Gary Vaynerchuk, XCOPY és Pak; médiamárkák, köztük a TIME és a Rolling Stone. De Bill Murray színész és a rocker, Ozzy Osbourne is szerepel a listán saját NFT projektjeivel.
 
Coinbase NFT I Cryptofalka

Forrás: coinquora.com

 
Bár a Bored Ape Yacht Club és az alkotó Yuga Labs nem szerepel hivatalos partnerként a Coinbase listáján, a tőzsde nemrégiben bejelentette, hogy együttműködik egy rövidfilm trilógia létrehozása végett a népszerű Ethereum NFT gyűjtemény alapján. A Yuga Labs a CryptoPunks és a Meebits IP-k tulajdonosa is a Larva Labs nemrégiben történt felvásárlása után.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka