Hamarosan érkezik a Coinbase NFT marketplace

Szerző: | okt 14, 2021 | Kriptovaluta, nft

A Coinbase bejelentette a Coinbase NFT piactér elindítását,  amely egyszerű módot ígér a felhasználóknak NFT -k készítésére és vásárlására.

 

Coinbase NFT platformon egyszerű lesz az NFT vásárlás és eladás

“Az NFT készítésének olyan egyszerűnek kell lennie, hogy néhány gomb megnyomásával létre lehessen hozni. A Coinbase NFT egy peer-to-peer piactér lesz, amely lehetővé teszi a kreativitást egy intuitív dizájnnal a decentralizált piac élén” –tette közzé a vállalat egy blogbejegyzésben.

Coinbase NFT | Cryptofalka

Forrás: Coinbase

A vállalat létrehozott egy várólistát, amellyel az ügyfelek feliratkozhatnak az NFT szolgáltatásra, de nem adott meg konkrét dátumot, hogy mikor lesz elérhető. A szóvivő azonban azt nyilatkozta, hogy a Coinbase NFT még év vége előtt el fog indulni.

A Coinbase bejegyzése azt sugallja, hogy a Coinbase a legnépszerűbb NFT platformmal, az OpenSea-vel kívánja felvenni a versenyt. A szolgáltatás teljes körű lesz, lehet eladni, vásárolni, vagy akár létrehozni is NFT-t. Ez ellentétben például a Gemini’s Nifty Gateway NFT platformról nem lehet eltávolítani, máshová vinni a megvásárolt NFT-ket. 

 

Social media tulajdonságokat integrálnak a platformba

A Coinbase NFT legérdekesebb tulajdonsága azonban az lehet, amit a vállalat “személyes hírfolyamként” ír le. Míg a Coinbase néhány konkrétumot fejtett ki ennek működésére vonatkozóan, úgy tűnik, a cél a közösségi média és az NFT ötvözése, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy követhessék kedvenc művészeiket, vagy megosszák érdeklődési körüket barátaikkal.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
“Társadalmi elkötelezettségre tervezünk. A kapcsolatok előmozdításával a Coinbase NFT segít az alkotóknak, gyűjtőknek és rajongóknak közösséget építeni. Érdeklődései alapján válogatjuk a személyes hírcsatornát. Profilja egy helyen bemutatja az összes NFT -jét, segítve a hasonló gondolkodású művészek vásárók kapcsolatba lépését.
 
Ez a szolgáltatás nem szerves része más NFT platformoknak. Ez a felhasználóbarát kialakítás segíthet a Coinbase-nek megállni a helyét és piacvezetővé előlépnie a telített NFT piacon. 
 
 

Kihívásokkal áll szemben a Coinbase

Az egyik közvetlen akadály, amellyel a Coinbase-nek szembe kell néznie az NFT piactere mainstreammé tételében, a tokenek verésével és átvitelével járó magas költségek. Jelenleg sok kezdő vásárló csak azért próbál NFT-t szerezni, hogy felfedezze, megértse a piacot és a működésüket. Az úgynevezett gázköltségek (azaz tranzakciós díjak), amelyek egy tranzakció végrehajtásához szükségesek, az Ethereum blokkláncon ahol az NFT-k túlnyomó többsége elérhető, meghaladhatják az NFT árát.
 
Gas fee | Cryptofalka

Forrás: https://quantstamp.com/

 
A probléma kiküszöbölése érdekében egyes NFT szolgáltatások az úgynevezett Layer 2 megoldások felé fordulnak, amelyek magukban foglalják egy különálló, olcsóbb hálózat használatát, amely az Ethereum blokkláncon helyezkedik el. Mások különböző blokkláncokon tárolt NFT -ket kínálnak, mint például a Solana vagy a Tezos, ahol a gázdíjak sokkal olcsóbbak.
 
A cég szóvivője szerint, az NFT platform kezdetben az Ethereum blokklánchoz lesz kötve, ami azt jelenti, hogy a kezdeti felhasználók valószínűleg magas díjakkal számolnak. De azt mondta, ez a változni fog, ahogy a termék fejlődik.
 
“Izgatottak vagyunk a 2. réteg megoldásaival és más módokkal, amelyekkel csökkenthetjük a díjakat és hozzáférhetőbbé tehetjük az NFT -ket. Terveink szerint 2022 elején már más blokkláncokat is beépítünk a rendszerbe.” -mondta a szóvivő.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka