Elindult a SHIBA INU égetése

Szerző: | ápr 25, 2022 | Kriptovaluta

A népszerű mémcoin projekt, a Shiba Inu (SHIB) elindított egy SHIB burn portált, hogy csökkentse a tokenkínálatot.

 

SHIB burn portálon lehet csökkenteni a tokenkínálatot

A Shiba Inu csapata a kijelentette, hogy a funkciót kifejezetten azért hozták létre, hogy növeljék a SHIB token szűkösségét, és „a kriptovaluták történetének egyik legjobb digitális eszközévé tegyék”. A portál a Shiba Inu és a Ryoshis Vision (RYOSHI) közötti partnerség részeként jött létre, amely egy Ethereum-alapú decentralizált pénzügyi (DeFi) projekt, melynek célja a SHIB ökoszisztéma növekedésének támogatása.
 
SHIBA burn I Cryptofalka

Forrás: Shib burn

 
A SHIB égők kétféle ösztönzést kapnak. Először is segítenek csökkenteni a mémcoin készletét, elméletileg ritkábbá és értékesebbé téve azt. Másodszor, égetett SHIB tokeneket kapnak az Ethereum pénztárcájukba, amelyre változó árfolyamon fizet jutalmat a RYOSHI. A projekt Twitteren közölte, hogy a megjelenésének első 24 órájában „több mint 8 MILLIÁRD SHIB égett el” a portálon.
 
A bevezetés egyelőre azonban nem sokat változtatott a SHIB árfolyamán. A SHIB Burn Dashboard szerint a mai napig több mint 11 milliárd SHIB tokent égettek el, úgy hogy halott vagy nem használt kriptotárcákba küldik. A projekt kezdetben a token teljes kínálatának felét küldte Vitalik Buterinnek. Tavaly májusban szinte az egészet elégette, a maradékot pedig jótékonysági szervezetnek küldte.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

Egyre népszerűbb a SHIB token

Úgy tűnik, hogy a SHIB körül növekszik hírverés, egyre népszerűbb. A Benzinga közvélemény kutató egy nemrégiben közzétett felmérésben megállapította, hogy közel kétszer annyian gondolják, hogy a SHIB eléri a 0,001 dollárt, mielőtt a Bitcoin (BTC) eléri a 100 000 dollárt. Az 1000 megkérdezett ember 64,3%-a gondolja úgy, hogy először a SHIB árfolyama fog emelkedni.
 
Shiba Inu token I Cryptofalka

Forrás: coingape.com

 
A SHIB egyik fejlesztője arra is felszólította a SHIB rajongóit, hogy figyeljék azokat a csalókat, akik megpróbálták meghamisítani a Shiba Inu: Deployer 2 pénztárcáját. Kaal Dhairya egy pénteki blogbejegyzésben kifejtette, hogy rosszindulatú kódot helyeztek el a pénztárcába, így nem lehetett tudni, ki küldte a tokeneket. Dhairya azt mondta, hogy az embereknek tisztában kell lenniük a hibával.
A csalók/okos marketingesek a programozás segítségével sok millió embert megtévesztenek, néha a rosszindulatú kódok kiüríthetik a pénztárcáját a token jóváhagyásakor.” –írta a fejlesztő.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.