Emelkedik a Bitcoin bányászatból származó bevétel

Szerző: | aug 18, 2021 | Kriptovaluta, Kriptovaluta bányászat

A Bitcoin bányászatból származó bevétel 35 millió dollárral emelkedett, annak ellenére, hogy Kínában bezárták a bányászfarmokat.

 

Naponta növekszik a Bitcoin bányászat bevétele

Az Arcane Research által készített jelentés szerint, a Bitcoin bányászat napi bevétele 10%-kal, 4,3 millió dollárral emelkedett az előző héthez képest. A keletkező tranzakciós díjak 22%-kal, vagyis napi 118 000 dollárral emelkednek. Az YCharts adatai azt mutatják, hogy ez egy hosszabb tendencia, amely Kína visszaszorítására vezethető vissza; a bányászok bevétele június 27 -én 13 millió dollár volt. Tegnap 48 millió dollár volt, ami 35 millió dollár különbség.

Bitcoin bányászat | Cryptofalka

Forrás: https://zipmex.com/

“Mivel a protokoll nehézségei a nagy vándorlás hatására korrigáltak, az online maradt bányászok most látják, hogy a BTC -bevételük hash -enként 57% -kal 8,8 BTC/EH -ra nő.” – írta a Glassnode Insights

Június közepén, miután több tartomány megtiltotta a Bitcoin bányászatát, a kínai nemzeti kormány elrendelte az ország bankjainak, hogy szakítsák meg kapcsolataikat a bányászokkal. A kínai Bitcoin bányászok 90% -a más helyeket keresett, hogy tevékenységénél maradjon, és részesüljön a napi Bitcoin bevételben, amely arányos a hálózat számítási teljesítményével.

A bányászok áttelepülése megrendítette a Bitcoin bányászatot ezzel magát a Bitcoin hálózatot. A hashrate, amely azt méri, hogy mekkora számítási teljesítményt nyújtanak a hálózathoz fenntartásához, körülbelül 50%-kal csökkent, ami azt mutatja, hogy a Bitcoin nagyban függött a kínai bányászoktól. Will Clemente, a Blockware Solutions bányásztanácsadó vezető elemzője azt írta, hogy több BTC kezdett folyni Kínán kívüli bányászokhoz.

Miután április 12-én az árfolyam elérte a mindenkori csúcsot, közel 64 000 dollárt, májusban jelentősen visszaesett. Júniusban és júliusban nagy részt 40 000 dollár körül mozgott. Ennek eredményeként a bányászok nem szívesen váltották dollárra a Bitcoinjukat. Ehelyett raktározták és kivártak. A Bitcoin bányászatból származó Bitcoin mennyisége július eleje óta pozitív, ami azt jelzi, hogy nem adnak el annyit, mint amennyit megtartanak. Ez azt is sugallja, hogy az ár emelkedőben van. A BTC értéke valóban 17 000 dollárral nőtt az elmúlt hónapban, valószínűleg azért, mert a bányász eladások hiánya kevésbé csökkentette az árfolyamot.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Az ár felfelé ível, így a Bitcoin bányászat is egyre nehezebb. A Glassnode adatai szerint, az elmúlt két hónap során a hashrate körülbelül 25% -kal nőtt a mélypontokhoz képest. A Bitcoin bányászati nehézségei – amelyek nagyjából kéthetente módosulnak a hashrate alapján – már kétszer nőttek egymás után. Más szóval, ugyanannyi erőfeszítés most kevesebb blokkjutalmat eredményez. Ez a tendencia a jövőben tovább folytatódhat.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka