Az Ethereum tömegével áramlik ki a tőzsdékről

Szerző: | márc 24, 2022 | Kriptovaluta

Nagy mennyiségű Ethereum hagyja el a központosított tőzsdéket. Ez a jelenség akár áremelkedést is előre vetíthet.

 

Folytatódik az Ethereum kiáramlása a tőzsdékről

Ahogy az Ethereum (ETH) ára növekszik és 3000 dollár körül mozog, a piaci kapitalizáció szerinti második legnagyobb kriptovalutánál masszív kiáramlását lehet tapasztalni a tőzsdékről. Pontosabban, több mint 151 000 ETH hagyta el a különböző kriptotőzsdéket március 22-én, kedden, amint azt az IntoTheBlock kriptopiaci elemző hozott nyilvánosságra.
 
Ethereum kiáramlása a tőzsdékről I Cryptofalka

Forrás: IntoTheBlock

 
Figyelembe véve az Ethereum jelenlegi 3055 dollár környéki árát, ez azt jelenti, hogy körülbelül 460 millió dollárnyi ETH-t vontak ki egyetlen nap alatt.
 
 

A kiáramlás trenddé vált

Már korábban is elég alacsony volt az Ethereum mennyisége a központosított tőzsdéken (CEX-eken), ahol korábban 13,55 millió ETH volt a tárcákban, ami a teljes készletének mindössze 11,3%-a. Ez a szint a legalacsonyabbnak számít 2018 óta.

A token ilyen mértékű kivonása a tőzsdékről potenciálisan későbbi áremelkedést jelezhet. Ez történt 2021 októberében tömeges kiáramlás után, amikor tíz napon belül 15%-kal nőtt az árfolyam. 
 

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka