Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ethereum ICO korabeli cím 145 000 ETH-et mozgatott

Ethereum ICO korabeli cím 145 000 ETH-et mozgatott

Az Ethereum Merge előtt egy hónappal átutalt 145 000 ETH felkeltette a közösség figyelmét. Vagy eladja vagy passzív jövedelmet termel. Szerintetek melyik lesz?

 

145 000 Ethereumot utaltak át

Egy Ethereum bálnatárca részt vett a genezis kezdeti érmeajánlatában (ICO), és 2014-ben körülbelül 150 000 étert (ETH) szerzett. Ezt a tárcát augusztus 14-én három év nyugalmi időszak után ismét aktiválták.
 
Ethereum ICO bálna tranzakciók I Cryptofalka Forrás: EtherScan
 
A bálnacím 145 000 ETH-t utalt át több pénztárcába. Az átutalások többségben 5000 ETH-os kötegekben történtek, és néhány 10 000 ETH feletti átutalás is történt. Az átadott Ether összértéke meghaladja a 280 millió dollárt, a pénztárca címének jelenlegi egyenlege 0,107 ETH.
 
Az ilyen nagy mennyiségű ETH mozgása már felkelti a közösség figyelmét. Sokan azt állítják, hogy az összevonás (merge) előtt – a jelenlegi munkabizonyítás-alapú (PoW) blokklánc hivatalos átállása tét-bizonyítékra (PoS) – eladja az Ethereum készletet. Fontos azonban megjegyezni, hogy a legtöbb tranzakció ismeretlen pénztárcába történt, nem pedig tőzsdére. Még ha a bálna végül úgy is dönt, hogy megválik a 145 000 Ethereumtól, a 250 millió dolláros eladási nyomás nem tekinthető elég jelentősnek ahhoz, hogy nagyobb piaci turbulenciát kezdeményezzen.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
Néhányan úgy vélik, hogy a bálna megpróbálja stakelni az Ethereumját, hogy a PoS-hálózat érvényesítőjévé váljon, és passzív bevételt termeljen.
 
Az Ethereum átállása a (PoS) hálózatra szeptember 15-re van kitűzve, miután a Goerli-testnet sikeresen egyesült a Beacon Chain-nel (a PoS-lánc 2020-ban aktiválódott), ami a hivatalos átállás előtti utolsó próba. A Merge az egyik legjelentősebb frissítésnek számít az Ethereum 2015-ös indulása óta. A háromfázisú átállási folyamat 2020-ban kezdődött, és számos késés és tesztnet-integráció után az Ethereum hivatalosan is átáll a PoS algoritmusra szeptember harmadik hetében.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.22% $51,649.44
Ethereum ETH 2.87% $3,031.83
BNB BNB -0.03% $379.62
Solana SOL 1.94% $103.26
XRP XRP 1.32% $0.5464
Cardano ADA 2.43% $0.5947
Dogecoin DOGE 1.44% $0.0861
Litecoin LTC 0.68% $69.9
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!