Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Sikeres előértékesítés: Sold Out az Ethereum okostelefon

Sikeres előértékesítés: Sold Out az Ethereum okostelefon

Az Ethereum (ETH) alapú okostelefon előértékesítése nagy sikert aratott. Az első 50, okosszerződések hálózatán alapuló operációs rendszerrel ellátott mobilkészülék 24 órán belül elfogyott.

 

Okostelefonnal debütált az Ethereum

Az "Ethereum Phone" a Google Pixel 7a készülékre épül, és egy egyedülálló nyílt forráskódú operációs rendszerrel rendelkezik: az ethOS-szal. Ez az Ethereum operációs rendszer rövidítése, de görögül "karaktert" is jelent.

Cryptofalka privát tagság banner I Cryptofalka

A készülékeket a beépített Ethereum light kliens különbözteti meg a többi Web3 okostelefontól. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az ethOS operációs rendszer önállóan validálja a blokkokat, így a készülék "light node"-ként működik az Ethereum hálózaton.

 

Mindössze 50 mobil volt előrendelhető

Az Ethereum okostelefon számos beépített eszközzel rendelkezik a fizetések kezelésére, valamint az üzenetek fogadására és küldésére. Emellett a mobilkészülék tartalmazza az Ethereum Name Services (ENS) integrációját, így a felhasználók könnyebben tudnak fizetni. Emellett támogatja az Ethereum Virtual Machine-t (EVM) és a Layer 2 skálázó hálózatokat.

ethereum okostelefon I Cryptofalka

Az előrendelés során mindössze 50 mobilkészülék állt rendelkezésre. Az Ethereum okostelefonok megvásárlásához az érdeklődő vásárlóknak ethOS NFT-t kellett vásárolniuk. Ezt elégethették vagy megsemmisíthették, hogy lefoglalhassák a telefonjukat.

ethereum okostelefon I Cryptofalka

Néhány ethOS NFT-t három Ethereumért (ETH), azaz közel 5000 dollárért árulnak az OpenSea-n. A normál Google Pixel 7a készülékhez képest, amelyet 499 dollárért árulnak az Egyesült Államokban, ez nagyjából 10x-es különbség.

 

Versengés a mobiltelefonok web3 világában

Míg az Ethereum okostelefonok előértékesítése nagy sikert aratott, a Solana (SOL) okostelefon kevésbé sikeresen indult. A Flipside nyilvántartása szerint a megjelenés óta mindössze alig több mint 2000 darabot adtak el belőle.

A felhasználóbarát Solana kriptotelefon eladásainak fellendítése érdekében a Solana Labs nemrég 1000 dollárról 599 dollárra csökkentette az árát.

 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 7.62% $61,225
Ethereum ETH 4.89% $3,401.82
BNB BNB 3.74% $411.47
Solana SOL 13.58% $122.62
XRP XRP -0.53% $0.5797
Cardano ADA 3.47% $0.6428
Dogecoin DOGE 16.86% $0.1123
Litecoin LTC 1.94% $75.95
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!