Az FTX kriptotőzsde Európa felé terjeszkedik

Szerző: | márc 7, 2022 | Kriptovaluta

A kriptoipar hetedik legnagyobb tőzsdéje, az FTX elindítja új európai leányvállalatát, az FTX Europe-ot, hogy meghódítsa az európai piacot.

 

FTX kriptotőzsde új leányvállalatot indít Európában

A ciprusi pénzügyi szabályozó CySec jóváhagyását követően az FTX Europe megkezdi az ügyfelek kiszolgálását az európai kontinensen. A marketinganyagok azt is bizonyítják, hogy a tőzsde a Közel-Kelet piacait is megcélozza. Azonban az még nem világos, hogy pontosan mely országokban kíván terjeszkedni.

FTX Europe I Cryptofalka

Forrás: investmillion.com

 

Az FTX Europe a cég második leányvállalata. Amerikai leányvállalata, az FTX US 2019 májusában indult.

„Folyamatosan növekedünk, és folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy megfelelő engedélyekkel rendelkezzünk és szabályozottá váljunk minden olyan piacon, amelyre belépünk. Együttműködünk Európa különböző országainak szabályozóival, hogy továbbra is biztonságos környezetet biztosítsunk az emberek számára a kripto-kereskedéshez” – mondta Sam Bankman-Fried, az FTX alapítója és vezérigazgatója az európai terjeszkedésről.

Az FTX Europe-ot Patrick Gruhn fogja vezetni, aki a svájci Crypto Lawyers LLC jogi cég partnere is.
„Az európaiak mostantól használhatják az FTX-et, kategóriájában legjobb kereskedési platformját arra, hogy egy szabályozott befektetési cégen keresztül a kriptovaluta származékos termékek széles skálájába fektessenek be” – nyilatkozta Gruhn
 

Az FTX és Európa kapcsolata

Nem ez az első alkalom, hogy az FTX kriptotőzsde teret hódított Európában. Még 2020-ban a vállalat bejelentette, hogy partnerséget köt a CM-Equity AG-val, egy német befektetési céggel, hogy megkezdje a tokenizált tőzsdei kereskedést a platformon.

A müncheni székhelyű cég KYC szolgáltatásokat, megfelelőségi szabványokat, a szóban forgó részvények letéti kezelését, valamint az FTX kriptotőzsde egyéb megoldásait kínálja. A szolgáltatás folyamatosan működik, és olyan népszerű részvényeket foglal magában, mint az Apple, a Tesla, a Google, a Facebook és mások.
 
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.