A magyar alapítású Galaxis közösségépítő NFT platformot indít

Szerző: | dec 1, 2022 | Kriptovaluta

A Galaxis NFT eszköztárát számos híresség használta már, Val Kilmer, Mike Tyson és Steve Aoki is a magyar alapítású szingapúri vállalkozás segítségével adta ki kollekcióját. Az új platform elindítása jelentős változásokat hozhat az NFT-k felhasználási lehetőségeiben.

 

Galaxis: NFT kollekció, programozói tudás nélkül

A Galaxis.xyz, december 1-én hivatalosan is elindítja az új, decentralizált közösségek létrehozására szolgáló nonfungible token (NFT) platformjának meghívásos béta verzióját. Ez a technológiai újdonság lehetővé teszi a programozói tudással nem rendelkező felhasználók számára, hogy dinamikus NFT kampányokat tervezzenek és hozzanak létre. A dinamikus NFT-k kiadói az oldalon felépíthetik azokat a biztonságos közösségeiket is, amelyek csak a kampány NFT-inek megvásárlásával látogathatók.

A Galaxis egy programozói tudás nélkül működő, azonnal használható NFT eszközkészlet, amely újfajta kapcsolatot épít bármely alkotó és a közösségük között azzal, hogy az NFT-ket egyedi funkciókkal, a közösség számára értékes előnyökkel és interaktív kommunikációs lehetőségekkel ruházza fel. A Galaxis nyílt forráskódú, platformdíjmentes komplex (end-to-end) megoldása lényegében korlátlan lehetőséget ad a decentralizált világ felhasználóinak.

 

Segítségével a közösségek új lehetőségekkel gazdagodnak, könnyen mozgósíthatók, újfajta monetizációs lehetéségeket kínálva a kollekciók tulajdonosai számára.

Kristóf András, a Galaxis alapítója elmondta:

“Alig várjuk, hogy lássuk, milyen csodálatos közösségeket építenek az emberek a platform segítségével. Valamint azt is, hogy milyen kreatív módon használják a dinamikus NFT-ket. Már több ismert híresség is sikeresen használta a platformot, és arra számítunk, hogy egyre többen és többen fognak jelentkezni, ahogy a projekt egyre nagyobb lendületet kap.”

 

Lehetőségek széles skálája a Galaxis segítségével

A Galaxis csapata 2013 óta van jelen a kripto világban és 2017 óta az NFT térben. Az Ether Cards 2021-es sikeres elindítása után folytatta az NFT kollekciók kiadását olyan hírességek számára, mint Mike Tyson, Steve Aoki és Val Kilmer, illetve számos más ismert projekt számára biztosított technológiát. 

A platform most a lehetőségek széles skáláját nyitja meg a különböző területek számára, beleértve a szórakoztatóipar szereplőit, sportolókat, hírességeket és rajongóikat, művészeket, múzeumokat, gyűjtőket és mecénásokat, nyílt forráskódú és nyílt ökoszisztéma projekteket, startupokat és társadalmi ügyeket illetve támogatóikat.  

Galaxis NFT I Cryptofalka

A Galaxis a platform képességeinek további erősítése érdekében partnerségre lépett a blokklánc-térség nevesebb cégeivel, mint például a Chainlink, a Crossmint, a Polygon és az Ethereum Name Service.

Szergej Nazarov, a Chainlink társalapítója elmondta:

“Gratulálunk a Galaxisnak az NFT-készítő platformjának elindításához, amely lehetővé teszi, hogy bárki könnyen tervezzen és hozzon létre NFT-ket. A Galaxis régóta tagja a Chainlink ökoszisztémának, és nemrégiben csatlakozott a Chainlink Build programhoz, hogy felgyorsítsa újszerű NFT platformjának elfogadását. A Chainlink VRF natív integrálásával az új NFT-készítő platformjába a Galaxis lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek egy bizonyíthatóan igazságos RNG-hez, amellyel még érdekesebb NFT-alapú projekteket és élményeket hozhatnak létre.”

 

Jelentkezz a Galaxis NFT béta verziójára!

Első lépésként egy kizárólag meghívásos béta program fut majd a kiválasztott projektek számára, csak ezután nyitják meg a rendszert a felhasználók széles körének. A Béta programba való jelentkezésre a www.galaxis.xyz címen található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, amin december 1-jéig várják a projekteket.

A projekt elindulását 2022. december 1-jén Kristóf András és számos iparági szakember társaságában élő videós közvetítés keretében jelenti be.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.