Binance CZ szerint hamarosan $16k-t érhet a Bitcoin

Szerző: | nov 3, 2019 | Kriptovaluta

Sokan próbálkoznak hosszútávú jóslatokba bocsátkozni a Bitcoin jövőben árával kapcsolatban. Az biztos, hogy a legtöbbjük kudarcot vall. Most mégis fontos személy állt ki a crypto piac királya mellett. CZ, a legismertebb kriptovaluta tőzsde, a Binance CEO-ja töretlenül hisz a BTC emelkedésében.

 

CZ biztos az emelkedésben

Changpeng Zhao, a legnagyobb kriptovaluta tőzsde CEO-ja szerint, hamarosan 16,000 dollár lehet egy Bitcoin ára, legalábbis erre utal novemberi elsejei tweet-jében. CZ biztos a növekedésben, amit szerinte nem nehéz megjósolni, viszont a vásárlás pontos időzítését már nem tartja egyszerű feladatnak.. 

Állítása szerint:

“Megjósolni az árat nem nagy kunszt, ami igazán nehéz, hogy el is találd a megfelelő időzítést. Hamarosan $16k-ra fog emelkedni a Bitcoin ára, 1.4 milliárd ember dolgozik rajta.”

Bitcoin

Bitcoin

Üzenetével CZ egy másik felhasználó korábbi tweet-jére válaszolt. A tweet szerzője szerint, az ismeretlen 4chan felhasználónéven futó fiók jóslata, mely szerint október végére 16 ezres BTC árral szembesülünk, hamisnak bizonyult. A jóslat továbbá 29 ezres Bitcoin árat vár a következő év első negyedévében, valamint $56,000-et 2020 Q3-s szakaszában és $87,000-et a Q4 periódusban.

Léteznek más jóslatok, melyek kevésbé szerények. Jól ismert John McAfee úr nemrégiben ráduplázott korábbi Bitcoin jóslatára, azzal érvelve, hogy a következő nagy BTC áremelkedést pont annak hiánya fogja elindítani. Szerinte 2020-ra $1M-ra fog emelkedni a vezető kriptovaluta ára.

Korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, hogy kibányászásra került a 18 milliomodik Bitcoin is. Ez annyit jelent, hogy csupán 3 millió BTC maradt, mely még nincs forgalomban.

 

Mi a helyzet a Binance DEX-szel?

CZ nemrégiben szót ejtett a Binance decentralizált váltójáról is (DEX). Kiemelte, hogy platformjuk és a Binance Chain már most a legnagyobb volume-mal rendelkező tőzsde a decentralizált váltók közt.

“Kereslet alapján már most a világ legnagyobb DEX platformja, de időbe telik a további adaptálás.”

A legutóbbi feljegyzések szerint, melyek pár hete nyilvánosságra kerültek, a Binance Chain, a blokklánc maga, mely a DEX platformot működteti, a kérdéses időpontban már több, mint 26 millió tranzakciót bonyolított le, kb 290 ezer különböző address-ről beküldve. 

 

Az eredeti cikk szerzője és a háttérkép tulajdonosa a cointelegraph.com oldal.

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.