Hasít a Phantom DeFi és NFT-re szakosodott digitális tárcája

Szerző: | febr 2, 2022 | Blokklánc hír, Kriptovaluta

Phantom digitális kripto-tárca 109 millió dollárt gyűjtött össze, hogy tovább bővítse a Defi és NFT platformok közötti képességeit.
 
 

Tovább fejlődik a Phantom kripto-tárca

A finanszírozási kört a Paradigm, egy kriptovaluta- és Web3 cégekre összpontosító befektetési cég vezette. A Phantomot korábbi finanszírozási ügyletekben az Andreessen Horowitz, a Jump Capital és a Variant Fund támogatta.
 
Phantom Wallet | Cryptofalka

Forrás: https://chrome.google.com/

 
A Phantom szerint a finanszírozás hozzájárul a pénztárca technikai képességeinek fejlesztéséhez és lehetővé teszi a vállalat számára, hogy további alkalmazottakat vegyen fel. A finanszírozási kör mellett a cég azt is bejelentette, hogy mobilalkalmazása immár iOS-eszközökre is elérhető. A cég jelenleg több mint 2 millió havi aktív felhasználóval büszkélkedhet, kevesebb mint három hónap alatt megduplázta a felhasználók számát. A növekedés jórészt a Solana ökoszisztéma átvételéhez kötődik, különösen a nem helyettesíthető tokenek (NFT) köszönhetően. A Phantom támogatja a Solanart -ot, a Solana alapú NFT-piacot, amely a DappRadar szerint jelenleg a nyolcadik helyen áll a kereskedési volumen tekintetében.
 

Míg az NFT-k kereskedési volumene az elmúlt hónapokban gyengült a kriptopiacok nagymértékű mérséklődése közepette, a Phantom társalapítója és vezérigazgatója, Brandon Millman azt nyilatkozta, hogy a szoftvertárca általános elterjedése „még mindig nagyon erős”.
”Az NFT ökoszisztémának hatalmas szerepe van. Ugyan a piac egy kicsit visszaesett, néhány NFT-kollekció azért megtartotta értékét, sőt még nőtt is”. -jelentette ki Brandon Millman
A Phantomot úgy is optimalizálták, hogy támogassa a decentralizált finanszírozás (DeFi) növekvő ökoszisztémáját is, amely a piac egy másik olyan szegmense, amely az utóbbi hetekben visszahúzódott. A DeFi Llama szerint a DeFi-ben zárolt teljes érték (TVL) a közelmúltban 30%-kal esett vissza a 2021-es negyedik negyedévhez képest. 
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka