Instagram-ot is elérte az NFT őrület, kutatják a lehetőségeket

Szerző: | dec 20, 2021 | Kriptovaluta, nft

Az Instagram is megveti a lábát az NFT-k piacán, ugyanis kiterjeszti a non-fungible tokenek (NFT) platformjába való integrációjának kutatását.

 

Az Instagram is halad a korral és az NFT-kel

Az Instagram vezérigazgatója, Adam Mosseri szerint a platform aktívan kutatja az NFT-ket, és azokat a módokat, amelyekkel elérhetőbbé teheti őket növekvő felhasználói bázisa számára. Az egyik ötlet az lenne, hogy az NFT-t kínáló Instagram-bejegyzéseket „gyűjthető”-ként jelölnék meg. Még nincs hivatalos bejelentés, de úgy tűnik, a színfalak mögött már zajlik a fejlesztés. 
 

Instagram I Cryptofalka

Forrás: https://www.businessinsider.com/

“Még nincs bejelenteni valónk, de határozottan aktívan kutatjuk az NFT-ket, és azt, hogy miként tehetjük elérhetővé a szélesebb közönség számára. Úgy gondolom, hogy ez egy érdekes iparág, és remélhetőleg segítünk az alkotóknak is.” -nyilatkozta Adam Mosseri 

 

Az Instagram-gyűjtemények már fejlesztés alatt állnak

A Facebook (ami már Meta) fényképmegosztó közösségi platformját a pletykák szerint már az év elejétől fejlesztik, hogy képes legyen az NFT-k kezelésére. Lehetséges, hogy összehangolják a Metát és az Instagramot, és beillesztik egy nagy metaverzumba. 
Sean Williams digitális művész már májusban elárulta az Instagram azon terveit, hogy a cég egy NFT platformon dolgozik, ugyanis felvették a kapcsolatot NFT területen dolgozó digitális művészekkel.
 
Groovy Opie NFT kollekció I Cryptofalka

Forrás: https://deracenft.medium.com/

 
Ezenkívül Alessandro Paluzzi alkalmazásfejlesztő is részleteket osztott meg az NFT-k lehetőségéről június végén. Akkoriban egy képernyőképeket tett közzé a „gyűjthető tárgyakról”, kijelentve, hogy a közösségi média platform aktívan dolgozik azok integrálásán.
 
Októberben közzétette, hogy az Instagram továbbra is dolgozik a „gyűjthető tárgyakon” azáltal, hogy olyan digitális pénztárcákat ad a szolgáltatáshoz, mint a MetaMask. December elején Paluzzi azt is elárulta, hogy több pénztárcát adtak hozzá, különös tekintettel a Coinbase-re, a TrustWalletre és a Novira.
 
Mosseri megemlített néhány új funkciót is, például a profilbeágyazásokat, amelyek kiterjesztik a fotók és videók beágyazását a felhasználói profilokba. Ez a „gyűjteményhez” is kapcsolódhat, ha a felhasználók az NFT-jüket szeretnék megjeleníteni profilképükként, ahogy azt sokan már teszik a Twitteren.

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.