Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Téged is vár Európa legnagyobb Bitcoin eseménye!

Téged is vár Európa legnagyobb Bitcoin eseménye!

A Bitcoin Magazine és a Bitcoin 2022 mögött álló csapat a hyperbitcoinizáció céljával tör új magaslatokba. Csatlakozz hozzánk Amszterdamban, ahol a Bitcoin legzseniálisabb elméi ülnek össze Európából és azon túlról, hogy 3 napon át tanuljunk, tanítsunk és inspiráljuk a Bitcoin-közösséget. 

 

🔥 CRYPTOFALKA promóciós kóddal most 10%-ot spórolhatsz a jegyek és a merch cuccok árából! 🔥

 

3 napos Bitcoin találkozó Hollandia szívében

Már felismerhettük, hogy ha teljes mértékben ki szeretnénk használni a blokklánc technológiában rejlő lehetőségeket, akkor az egész közösségnek határon átnyúlóan együtt kell működnie. A hype és a növekedés újabb ciklusának küszöbén állunk. A tét egyre nagyobb lesz, az ellenőrzés vágya is nagyobb lesz, és a világ figyelni fog. Fontos időszak elé nézünk, hogy átgondoltan értékeljük a Bitcoint és azt, hogy mit jelent a világ és Európa számára. 

A Bitcoin Magazine hatalmasat nőtt azóta, hogy 2012-ben az első magazinja 2 BTC-ért (!!!) megvásárolhatóvá vált, és ma már saját tartalmakat gyárt weboldalán, a közösségi platformokon, nyomtatott magazinban, valamint a videó- és podcast-platformokon világszerte megjelenő cikkekhez.

A csapat harmadik éve rendezi meg a Bitcoin Conference nevet viselő rendezvényt, ami eredetileg 2019-ben, Kaliforniában látott napvilágot. Az akkor még viszonylag kis közönséget megörvendeztető előadássorozat végül 2021-re mondhatni kinőtte magát és Miamiban találkozhattak újra a bitcoin hívők. Az esemény sokak számára azért is lehet ismerős, mert ez volt az a jelentős hely, ahol El Salvador elnöke, Nayib Bukele bejelentette, hogy hivatalos fizetőeszközzé teszi a bitcoint.

A Bitcoin Amsterdam a Bitcoin Magazine első nagy konferenciája Amerikán kívül, és vitathatatlan célja, hogy a résztvevőket Európából azzal az üzenettel mozgósítsa, hogy "egyetlen régió sem maradhat hátra". A konferencia 2022. október 12-14. között zajlik, és a régió legkiválóbb Bitcoin-szakértőit, újítóit és gondolkodóit gyűjti össze, akik az iparág legújabb fejleményeit vitatják meg.

A pénteken megrendezésre kerülő Sound Money Fest pedig méltó befejezése lesz az eseményeknek, ahol a résztvevők kedvükre szórakozhatnak lezárván a kétnapos előadássorozatot.

 

Számos helyszín és izgalmas előadás

A konferencia helyszíne az amszterdami Westerparkban található, amely egy 19. század végi ipari épületekből álló komplexum, egykor a város gázgyára volt. Ez a letűnt helyszín tökéletes a jövőbeli pénzügyi rendszer forradalmának megünneplésére. Ez a nyüzsgő környék üzletek, régimódi utcai piacok, bárok és éttermek változatos keverékének ad otthont.

Amszterdam I Cryptofalka

A Westerunie épületében található Bitcoin Amsterdam Expo csarnok több mint 30+ standdal várja az európai és a világ vezető bitcoin cégeit. A Westerpark campus pedig több száz négyzetmétert biztosít a Bitcoin Amsterdam résztvevői számára, hogy baráti vagy éppen üzleti kapcsolatokat kössenek, egyenek-igyanak és jól érezzék magukat.

"Európa több mint 500 éve a pénzügyi és technológiai innováció élvonalában van, Amszterdam pedig különösen figyelemre méltó szerepet játszik a modern bankrendszer fejlődésében, így tökéletes választás első európai rendezvényünk helyszínéül" - mondta David Bailey, a Bitcoin Magazine vezérigazgatója.

 

Kikkel találkozhatsz Amszterdamban?

Az esemény kiemelkedő előadója lesz többek között Adam Back is, akinek a hashcash proof-of-work rendszerét a spamellenes technológiákban és a kriptopénz-bányászatban használják. Adam az elsők között dolgozott a Bitcoinon, és Satoshi Nakamoto 2009-ben felvette vele a kapcsolatot, hogy elmondja gondolatait a hashcash Bitcoinban való felhasználásáról.

Adam most a Blockstream technológiai vállalat egyik alapítója, amely a Bitcoin Core egyik fő támogatója. A Blockstream vezérigazgatójaként Adam a Lightning Network, a Liquid sidechain és más érdekes projektek vezető fejlesztője volt. Hozzájárulása a Bitcoin és a kriptográfia fejlesztéséhez napjaink egyik legfontosabb kriptopénz-szakértőjévé tette.

De nem mehetünk el szó nélkül Peter McCormack neve mellett sem. Peter filmkészítő és podcaster, a világ egyik legnépszerűbb Bitcoin-podcastjának, "What Bitcoin Did" házigazdája, ahol heti interjúkat készít a világ vezető innovátorai, szakértői és befolyásolói között a gazdaságról, a kormányzásról és természetesen a Bitcoinról. 

Adam Back és Peter McCormack mellett többek között találkozhatunk még Matt Odell-lel, Lina Seiche a "The Little HODLer" írójával, de ott lesz még Willem Middelkoop, Leopoldo López, Alex Gladstein és Stephan Livera is. 

Az előadások között terítékre kerül az európai energia krízis, a bitcoint érő adatvédelmi fenyegetések, a Lightning skálázási kihívásai, kriptovalutákat érintő geopolitikai tényezők, CBDC-k aktuális helyzete, a készpénzmentes társadalom elképzelései, az euró, dollár és bitcoin helyzete, valamint sok más izgalmasabbnál izgalmasabb témát boncolgatnak majd  a résztvevők. 

 

Mi ott leszünk, és Te?

A részletes programtervet, és további információkat az eseményről, annak hivatalos oldalán találhatsz. A jegyforduló egyre közelebb kerül, úgyhogy szerezd be a jegyeket minél hamarabb! 🕚

😉🔥  Sőt, spórolj velünk, CRYPTOFALKA promóciós kóddal most 10% kedvezményben részesülhetsz a jegyek és a merch cuccok árából. 😉🔥 

Ha most nem tudsz részt venni a rendezvényen, ne csüggedj, tarts velünk a későbbiekben is, mert mi ott leszünk és részletes beszámolóval érkezünk majd az eseményről és a kialakult hangulatról. 

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.85% $65,668.99
Ethereum ETH -3.25% $3,449.35
BNB BNB -1.58% $595.28
Solana SOL -6.96% $137.06
XRP XRP 0.70% $0.4939
Dogecoin DOGE -9.08% $0.1221
Cardano ADA -7.51% $0.3799
Litecoin LTC -5.76% $73.31
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!