Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
J.P.Morgan: Hamarosan vége a kriptotélnek

J.P.Morgan: Hamarosan vége a kriptotélnek

A JPMorgan kutatása szerint a közelmúltban lezajlott kriptoeladási hullám a végéhez közeledik, ami reményteljes kriptopiaci jövőt jelez.

A JPMorgan ígéretes felmérést publikált

A kriptoközösség számára ígéretes hír, hogy a digitális eszközök eladásának közelmúltbeli hulláma a JPMorgan kutatása szerint a végéhez közeledik.

"A kriptopiacok közelmúltbeli kiárusítása valószínűleg a végéhez közeledik, a long pozíciók likvidálása "nagyrészt mögöttünk van" - áll a jelentésben.

Bercoin bercode I Cryptofalka

Egy friss jelentés, amely a JPMorgan Researchre hivatkozik, rámutat, hogy megnőtt a Bitcoin határidős kereskedési aktivitás. Azt sugallja, hogy az aktivitás fellendülése jelezheti a piac stabilizálódását a közelmúltbeli eladási időszakot követően.

Stabilizálódni látszik a kriptopiac

A nyitott kamat az aktív hosszú és rövid távú határidős szerződések összértékére utal. Ez egy módja a piaci aktivitás mérésének a határidős piacra befektetett tőke felmérésével - magyarázza a CME:

"Ahogy a nyitott kamat növekszik, több pénz áramlik a határidős szerződésbe, és ahogy a nyitott kamat csökken, a pénz áramlik ki a határidős szerződésből".

jpmorgan bitcoin kripto I Cryptofalka A Bitcoin határidős ügyletek lényegében olyan szerződések, amelyekkel a bitcoinokat egy meghatározott jövőbeli időpontban meghatározott áron lehet megvásárolni vagy eladni, és amelyekkel a chicagói árutőzsdén (CME) kereskednek. A jelentés szerint csökken a "tőzsdéken kereskedett, nem rendezett és aktív határidős szerződések száma". A nyílt érdeklődés csökkenése a Bitcoin megszerzése iránti növekvő érdeklődésre utal, és arra, hogy a közelmúltbeli eladási trend a végéhez közeledik.

Hamarosan fordulat következhet be a kriptopiacon

A JPMorgan elemzője, Nikolaos Panigirtzoglou szerint ez azt jelzi, hogy hamarosan fordulat következhet be a piacon, de az, hogy mikor indulhat be a bikaszezon, még bizonytalan. A jelentés azonban megjegyezte az áresés lassulását és az érdeklődés növekedését.

A közelmúltban a JPMorgan kiadott egy másik jelentést is, amely szerint a Bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF) nem fogják jelentősen befolyásolni a Bitcoin árfolyamát. A termék azonban jelenleg az Egyesült Államokban jóváhagyásra vár. Az Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) még nem hozott döntést, és a közelmúltbeli késedelmek miatt érdemi eredmény 2024-re várható.    

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.39% $67,145.1
Ethereum ETH 0.66% $3,123.46
BNB BNB -0.34% $579.76
Solana SOL 0.74% $174.55
XRP XRP -0.29% $0.5223
Dogecoin DOGE -0.04% $0.1558
Cardano ADA -0.75% $0.4811
Litecoin LTC 0.23% $84.22
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!