Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta kereskedés főállásban? Lehetséges!

Kriptovaluta kereskedés főállásban? Lehetséges!

A Falka egykori társalapítója, Krómer Bence tart pénteken egy streamet arról, hogyan él közel 5 éve kriptovaluta kereskedésből. Ne maradj le róla!

Ismerd meg kereskedőnket, aki otthagyta hagyományos munkáját, és 5 éve csak a kereskedésnek él.

Ingyenes élő stream április 12-én pénteken, 19.00-kor a Cryptofalka Discord publikus csatornáján!

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

Streamben látogat el hozzánk egyik veterán kriptovaluta kereskedőnk

Gondoltál már arra, hogy mi lehet a titka annak, hogy valaki sikeresen kizárólag a kriptopénzekkel kereskedve éljen? Nos, Bence személyes tapasztalatai alapján válaszolja meg nekünk ezeket a kérdéseket, és még sok más érdekességet is tartogat számunkra elő streamünk során.

Krómer Bence nem csupán egy átlagos kereskedő – ő egy valódi veterán a Bitcoin és kriptovaluták világában. 2016 óta foglalkozik a blokklánc világgal, és 2018 óta kizárólag a kriptovaluta kereskedésből él. Több medve- és bikaciklus sikeres kivitelezése van a háta mögött.

A stream nemcsak azoknak szól, akik már jártasak a kriptovaluták világában, hanem mindazoknak, akik kíváncsiak arra, hogy hogyan lehet megélni ebből a dinamikus és gyakran kiszámíthatatlannak tűnő piacról.

Tanulj meg Te is profi szinten kriptovalutákkal kereskedni!

Bence tapasztalt mentor is, aki örömmel osztja meg tudását és tapasztalatait mindenkivel, aki nyitott az új lehetőségekre és kihívásokra. Az Óbudai Egyetem óraadója, 2019 óta teszi elérhetővé az iskola diákjai számára, hogy a kriptografikonok mozgásairól tanulhassanak. Az első magyar kriptovaluta csoportnak, a CryptoFalkának a társalapítója. Mellette egy kripto portfóliókkal foglalkozó cég vezérigazgatója.

Ha te is szeretnéd megtudni, hogyan lehet sikeresen kereskedni kriptovalutákkal, akkor ne hagyd ki ezt a stream-et! Bence bejelentkezése garantáltan sok értékes információt és hasznos tanácsot kínál mindazoknak, akik szeretnék felfedezni ennek az izgalmas és jövedelmező világnak a lehetőségeit.

Csatlakozz hozzánk a discordra, és kérdezz Bencétől április 12-én 19.00-kor élőben! További információkkal Discordon jelentkezünk majd!

Cryptofalka Discord csatlakozás banner.webp

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.23% $67,351.22
Ethereum ETH -2.08% $3,764.58
BNB BNB -0.89% $595.31
Solana SOL 0.33% $168.58
XRP XRP -0.01% $0.5291
Dogecoin DOGE 0.62% $0.1646
Cardano ADA -0.08% $0.4563
Litecoin LTC 1.31% $83.9
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!