Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Küszöbön a bikapiac: készülj fel rá időben!

Küszöbön a bikapiac: készülj fel rá időben!

Bitcoin, Ethereum és egyéb altcoin elemzések? Airdrop infók, rövid- és hosszútávú kriptoportfóliók, oktatóanyagok, fundamentális coin elemzések?  A Cryptofalka privát kereskedő csoportjában minden infót megtalálsz, hogy ez legyen az eddigi legsikeresebb bikapiacod!

👇🏼 Már ma belevágnál? Válts tagságot! 👇🏼

gomb I Cryptofalka

Éledezik a kriptopiac, készülj fel velünk a bull run-ra!

Amikor a bikapiac közeledik, gyakran előfordul, hogy elemzőink hamarabb észlelik a piaci trendeket és jeleket, mint a mainstream hírportálok vagy a közösségi média. Ennek köszönhetően korábban értesülhetsz az esetleges fordulatokról, amik segíthetnek abban, hogy időben reagálj, felhalmozz és előnyt szerezz a bikapiacból. Nem volt másképp ez a Ripple pernél sem. Már június közepe óta figyeltük az XRP-t, mert egyértelmű volt: Valami történik a Ripple háza táján! Az árfolyam a többi altcointól eltérően meglepően jól teljesített, ezért felhívtuk privát tagjaink figyelmét arra, hogy érdemes elgondolkozni a beszállókon. Nem sokkal később 3 év viaskodás után végre győzelmet aratott a Ripple a SEC elleni perben. Ezt láthatták előre elemzőink a chartokon?!

Fejleszd a kereskedői képességeid!

Kriptovaluta kereskedő csoportunkban megjelenő elemzéseink lehetővé teszik számodra, hogy jobban megértsd a kriptopiac különböző ciklusait és az árfolyamok mozgását. Idővel képes leszel kifejleszteni és finomítani saját kereskedési stratégiáidat még a bikapiac megkezdése előtt, így felkészülten tudsz reagálni a piaci változásokra és hatékonyabban tudsz kereskedni. Csoportunkban folyamatosan követjük a kriptovaluták árfolyammozgásait és segítünk megérteni a technikai alakzatokat. Időben észlelünk olyan technikai jeleket, mint amilyen a fordított fej-váll alakzat volt nemrég a Chainlink árfolyamában. Segítünk tagjaink számára, hogy hatékonyan kövessék a piaci trendeket és időben tudjanak reagálni rájuk.

Nincs időd az elemzésekre? Gyors infóra lenne szükséged?

Azoknak is tudunk hatékony tartalmakkal szolgálni, akik kevés időbefektetés mellett szeretnének hatékony döntéseket hozni. Hogyan?

Egy kép többet mond ezer szónál: a privát csoportunkban rendszeresen megosztjuk rövidtávú kereskedési portfóliónkat, hosszútávú befektetési listánkat és egy fundamentumok alapján értékelt coin listát három különböző ábrán. Láthatjátok, melyik kriptovalutákat tartjuk a portfóliónkban, és mennyire vagyunk bizakodók velük kapcsolatban.

Az aktuálisan top100 coin besorolása a Cryptofalka három szakértőjének az átlagolt és szubjektív véleménye alapján történt. A végleges döntés meghozatala során a következő szempontokat vettük figyelembe: Usecase, biztonság, tokenomics, csapat, felhasználói aktivitás, social jelenlét.

portfólió I Cryptofalka Fentről lefele haladva növekszik az egyes projektekkel vállalt rizikód. Minél fentebb szemezgetsz a listában, annál biztosabb lehetsz abban, hogy nem nyúlsz bele valami kockázatos eszközbe. Jó dolog a diverzifikáció, de érdemes az átlagos, vagy az feletti kategóriákból szemezgetned. A legutolsó "Kerüld el" kategóriákba pedig olyan neveket szeretnénk gyűjteni, amik scam gyanúsak vagy annyira nagy rizikót hordoznak, hogy szerintünk nem célszerű velük foglalkozni.

👇🏼 Még a bikapiac előtt szükséged lenne egy jó portfólióra? Válts tagságot és legyél Te is falkatag! 👇🏼

gomb I Cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.26% $58,369.61
Ethereum ETH 2.59% $3,148.79
BNB BNB 2.99% $536.91
Solana SOL 3.24% $139.84
XRP XRP 9.34% $0.5164
Dogecoin DOGE 3.27% $0.1095
Cardano ADA 5.18% $0.4224
Litecoin LTC 1.97% $70.52
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!