Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A medvepiac egészséges, piactisztító hatású

A medvepiac egészséges, piactisztító hatású

A kereskedőknek figyelembe kell venni, hogy a medvepiactól nem kell megijedni, potenciálisan nagyobb növekedési és nyereséges lehetőségeket kínál.
 
 

Szükséges a medvepiac az egyensúly fenntartásához

Az utóbbi időben, mint minden befektetési ágazatban, a kriptopiacon is a medvepiac érvényesül. Ugyan a piacok tagadhatatlanul negatív irányt vettek, de ezek a feltételek legalább kirázzák a rossz szereplőket, és nagyobb lehetőségeket teremtenek a jövőbeli résztvevők számára.
 
Medvepiac | Cryptofalka Forrás: fool.com
 
A kereskedők hajlamosak panaszkodni a negatív ármozgás és a jövedelmező ügyletek lebonyolításának viszonylagos nehézsége miatt, medvepiaci körülmények között. Számos vezető elemző és iparági szereplő azonban egyetért abban, hogy itt az ideje olyan lépések megtételére, amelyek a legnagyobb nyereséghez vezetnek, ha visszatér a pozitív piaci hangulat.
 
A Polygon (MATIC) társalapítója, Mihailo Bjelic május 27-én a CNBC-nek azt mondta, hogy a jelenlegi visszaesés és a közelmúltban a hónap elején bekövetkezett jelentős eladások éppen az, amire a piacnak szüksége volt. Bjelic úgy véli, hogy a piac „talán egy kicsit irracionális, vagy talán egy kicsit vakmerő” lett, mivel a teljes kriptopiac 12,5 szeresére nőtt 2019 novembere és 2021 novembere között, ami egy óriási növekedési ütem, amely meghaladta a legtöbb hagyományos piacot.
„Ha eljön az idő, általában korrekcióra van szükség, és az egészséges.” -nyilatkozta Mihailo Bjelic.
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó
 
A piac jelenleg egy jelentős korrekció kellős közepén van. Tavaly november óta a teljes piaci kapitalizáció 60%-kal csökkent 3 000 milliárd dollárról 1 200 milliárd dollárra. A kereskedők még mindig több fájdalomra számítanak, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a legutóbbi medvepiac összességében mintegy 80%-kal csökkentette az árakat. Kriptopiaci elemző A DeFi Edge is osztja azt az elképzelést, hogy a medvepiacok olyan előnyöket hordoznak, amelyek összhangban vannak a legtöbb piaci szereplő érdekeivel.
„A medvepiacok egészségesek a kripto növekedéséhez”.
Ez a gondolatmenet azon a megfigyelésen alapul, hogy a medvepiac során kevesebb új piaci szereplő lép be, akiket a csalók potenciális célpontnak tekintenek. Az elmúlt évben a bitcoin (BTC) tranzakciós volumene november 9-én érte el a csúcsot, 335 411-en, ami egybeesett az árcsúccsal. Május 29-én a tranzakciók volumene 38%-kal, mindössze 207 859-re csökkent a Blockchain.com szerint. Az alacsonyabb aktivitás kevesebb lehetőséget és alacsonyabb jövedelmezőséget jelent számos csalás végrehajtására, így azok általában eltűnnek.

[embed]https://twitter.com/thedefiedge/status/1530580444303044608[/embed]

 

A medvepiac alatt kell feltölteni a készleteket

Jason Ye, a ROK Capital kriptobefektetési alap partnere kifejtette, hogy bár az árak és az aktivitás alacsonyabb, a medvepiacok a legjobb idő a befektetőknek, a kereskedőknek és fejlesztőknek egyaránt, hogy megalapozzák a nagyobb sikert, amikor a piaci hangulat megfordul.
„A medvepiacon itt az ideje, hogy megtaláljuk a legjobb alapokat, és egy termék felépítésére összpontosítsunk. Itt az ideje, hogy a kereskedők felhasználják készpénztartalékaikat, hogy a következő bikaciklusban felfelé íveljenek. Mint mindig, a bikapiacon azok az emberek nyernek, akik a medvepiacon feltöltődtek.”
A Neo Tokyo Metaverse játékplatform fejlesztője, Alex Becker május 28-án egy tweetter posztban egyetértett Ye gondolatával. Úgy véli továbbá, hogy a medvepiaci vásárlók vannak a legjobb helyzetben ahhoz, hogy a következő bika során profitot termeljenek. Azt mondta, hogy „az összes pénzt egy medvepiacon keresik. A legtöbb veszteség a bikapiacon történő vásárlásból származik.”
 

[embed]https://twitter.com/ZssBecker/status/1530264704584667143[/embed]

Becker hozzátette, hogy az alacsony vásárlásnak és a magas eladásnak kell a kulcsfontosságú tényezőnek lennie a kriptopiaci szereplők számára.
 
 
Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.76% $63,803.45
Ethereum ETH -0.69% $3,058.59
BNB BNB 0.51% $559.83
Solana SOL -0.24% $142.63
XRP XRP 3.89% $0.5164
Dogecoin DOGE 1.52% $0.1533
Cardano ADA 2.63% $0.4808
Litecoin LTC 2.08% $82.57
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!