Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptokereskedő tréning: Készülj fel a közelgő bikapiacra!

Kriptokereskedő tréning: Készülj fel a közelgő bikapiacra!

Főállás mellett jól jönne egy kis extra bevétel? Készülj fel velünk a közelgő bikapiacra! Jelentkezz online kereskedő képzésünkre és sajátítsd el veterán kriptovaluta kereskedőink bevált stratégiáit!

Érdekel gomb I Cryptofalka

Kinek ajánljuk a kriptovaluta kereskedői képzést?

Megvannak már az alapok, de szeretnél maximálisan felkészülni a közelgő bikapiacra? Gyakorlati tudást szereznél, hogy maximalizálhasd a profitod, és minimalizáld a veszteségeid? Ha te is azok közé tartozol, akik a legtöbbet akarják kihozni a következő bullrun-ból, ez a kurzus neked szól!

Jelentkezz hamarosan induló online kriptovaluta kereskedő tanfolyamunkra, és szerezz értékes ismereteket tapasztalt elemzőktől, akik már számos hasonló piaci ciklust megéltek és sikeresen elnavigáltak azokon.

A tanfolyam időpontjai

Az online tanfolyam április 25-től június 6-ig tart. Az órák minden héten csütörtökön, 19:00 órakor kerülnek megrendezésre, de a felvételek később is visszanézhetőek!

Ezen kívül a felvételek hozzáférése a részvevők számára korlátlan, lehetővé téve a tananyagok kényelmes áttekintését. 

Miről fogsz tanulni a Bikapiac Kereskedési Mesterkurzuson?

A kurzus összesen 7 alkalmas, az interaktív előadások időtartama 90 perc, lehetőséget adva a résztvevőknek az aktív részvételre, kérdésekre. 

A tréning mellett külön Discord csatornát biztosítunk, ahol a hallgatók közvetlenül kapcsolódhatnak a kurzus közösségéhez és a Cryptofalka elemzőihez.

TEMATIKA:

 • 1. alkalom: 2024.04.25. - 19:00
  Kriptokereskedés alapjai: Bevezetés a kereskedés és befektetés világába, alapvető fogalmak, a piacok működése, kihívások és lehetőségek.

 • 2. alkalom: 2024.05.02. - 19:00
  Kereskedési és elemzési eszközök: A technikai elemzés alapelvei, grafikonok és indikátorok értelmezése. Alapvető kereskedési stratégiák és eszközök bemutatása.

 • 3. alkalom: 2024.05.09. - 19:00
  Trendek és piaci fordulók azonosítása: Hogyan ismerjük fel a bika és medve piacok trendfordító vagy trendfolytató mintáit. Indikátorok és alakzatok kombinálása a hatékonyságunk növelése érdekében.

 • 4. alkalom: 2024.05.16. - 19:00
  Tőzsde pszichológia és kereskedési döntések: Hogyan kezeljük a kereskedési stresszt, döntéshozatali stratégiák, kereskedési hibák és azok hogyan kerülhetők el.

 • 5. alkalom: 2024.05.23. - 19:00
  Portfólió management és diverzifikációs stratégiák: Bitcoin, altcoin és stabilcoinok allokációja, kockázatkezelése, és a diverzifikáció fontossága.

 • 6. alkalom: 2024.05.30. - 19:00
  A jelenlegi piaci helyzet és stratégiák a bika piacra: A legfrissebb piaci trendek elemzése, adaptív stratégiák kialakítása a folyamatosan változó piaci környezethez.

 • 7. alkalom: 2024.06.06. - 19:00
  Kereskedési stratégiák gyakorlati alkalmazása: Élő példák és gyakorlati tanácsok a tanultak alkalmazására, kereskedési esettanulmányok.

Kitől fogsz tanulni? Kik vagyunk mi?

A tréning fő óraadója, Krómer Bence 2016 óta foglalkozik a Bitcoin és kriptovaluták világával. Régimotoros kereskedő, aki 2018 óta kizárólag a kriptovaluta kereskedésből él. Több medve és bika ciklus sikeres kivitelezése van a háta mögött.

Az első magyar kriptovaluta csoportnak, a CryptoFalkának a társalapítója. Az Óbudai Egyetem óraadója, 2019 óta teszi elérhetővé az iskola diákjai számára, hogy a kripto grafikonok mozgásairól tanulhassanak. Mellette egy kripto portfóliókkal foglalkozó cég vezérigazgatója.

Technikai, fundamentális megközelítést vegyíti. Bitcoin dominanciára és az arra adott reakciókra alapozza saját megfigyeléseire építő stratégiáit.

Csapatunk több száz embert tanított már meg kereskedni és kiismerni magát ebben az új feltörekvő pénzügyi rendszerben. Ha valaki, akkor mi pontosan tudjuk, hol szorít az a bizonyos cipő!

Több mint 7 év tapasztalat a blokkláncipar különböző szegmenseiben és a kriptovaluta kereskedésben. Kijártuk az utat, számos tapasztalatot szereztünk és alig várjuk, hogy átadhassuk neked ezt a tudást.

Érdekel gomb I Cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.73% $67,478.06
Ethereum ETH -1.77% $3,776.29
BNB BNB -0.59% $596.26
Solana SOL 0.25% $168.79
XRP XRP 0.21% $0.5292
Dogecoin DOGE 1.48% $0.1657
Cardano ADA 0.66% $0.4582
Litecoin LTC 0.84% $83.6
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!