Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Így profitálj akár a Bitcoin csökkenő trendjéből is

Így profitálj akár a Bitcoin csökkenő trendjéből is

Nagy zuhanáson van túl a Bitcoin, de nem kell, hogy fájjon a jelenlegi csökkenő trend! A volatilitás lehetőséget ad rég nem látott profitok generálására is. 📊

 

Rég nem látott volatilitás és profitok

A tőzsdei kereskedés szépsége, hogy nem csak emelkedő, de akár csökkenő trend esetén is lehet bőségesen profitálni a kriptovaluták volatilitásából. Ezt pedig a tőkeáttételes "short" pozíciók teszik lehetővé számunkra. Segítségükkel ugyanúgy tudsz profitálni az árfolyam csökkenéséből, mint az emelkedéséből.

A tőkeáttételes short és long pozíciók alapvetően a tőzsdei kereskedés magas szintjét képviselik, csak is megfelelő tapasztalattal rendelkező kereskedőknek ajánljuk ezt a fajta kereskedési típust!

A tőkeáttételes short további szépsége, hogy "felturbózhatjuk" a tőzsde mozgásait, akár 1-100 szorzó segítségével tudunk kereskedni. Ez annyit jelent, hogy egy 10%-os mozgás mondjuk 3 szoros szorzó esetén számunkra +30%-ot hoz. Természetesen ha rosszul számolsz a piaccal akkor a veszteséged is többszöröse lesz! Pontosan ezért szoktuk azt ajánlani, hogy tőkeáttételes short vagy long pozíciót csak is az nyisson, aki már kellő tapasztalattal bír.

Egy ideje már a Binance tőzsdén is elérhető ez az opció és szerencsére már a mobil applikációban is tökéletesen működik! Ha érdekel titeket ez a téma, akkor itt találtok hozzá egy a kezelőfelületet bemutató videónkat:

Binance tőkeáttételes kereskedés útmutató ➡️ Binance Margin Trade bemutató - CryptoFalka

 

Természetesen a shortolók élete sem könnyű, ugyanis még egy stabil csökkenő trendnél is vannak olyan korrigálások, amelyek könnyen kiüthetik a kereskedők short pozícióit. Így elmondható, hogy segítségével képesek vagyunk profitálni a csökkenő trend erejéből, de semmiképpen sem mondanánk könnyűnek a shortolók életét.

 

Segítünk a shortolás elsajátításában

Ha szeretnél segítséget kapni a shortolás és a jelenlegi nehéz piaci körülmények között, akkor csatlakozz a Cryptofalka április privát csoportjába‼️ Hoztunk néhány példát a márciusi tagok elégedettségéről 🤩 Ez jól mutatja, hogy megfelelő segítséggel akár a hétköznapi emberek is profitálhatnak az amúgy nagy szakértelmet igénylő shortolás világából. 📊

2020_március_profitok cryptofalka

 

Próbáld ki a Cryptofalka privát csoportját! Ígérjük nem fogod megbánni! ➡️ CSATLAKOZOM

 

Nem csak a profitokról szól a Cryptofalka privát csoportja

A kereskedés mellett a célunk a tagok folyamatos fejlesztése, mentorálása és egy hatékony trader közösség kialakítása. Ezért a hónapban több oktatást és élő streamet is tartunk a privát csoport tagjainak. Továbbá minden előfizetés mellé tőzsdei oktatási csomagot adunk!

 

Az április Cryptofalka privát csoport hamarosan kezdődik‼️

Figyelem‼️Az április privát csoport a jövő héten kezdődik. Növeld a kereskedési képességeidet és tanulj hatékonyan a CryptoFalka privát csoportjában🐺📚📈 ➡️Részletek: LINK

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.67% $61,241.59
Ethereum ETH -1.79% $3,014.97
BNB BNB -1.00% $531.88
Solana SOL 0.19% $134.35
XRP XRP 0.85% $0.4977
Dogecoin DOGE -3.31% $0.149
Cardano ADA -1.21% $0.4474
Litecoin LTC 0.59% $79.43
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!