Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Szakértőink segítenek! Kriptovaluta konzultáció és mentorálás

Szakértőink segítenek! Kriptovaluta konzultáció és mentorálás

Elakadtál? Kérdésed van? Egyedi problémádra keresed a választ? Több, mint 7 év Bitcoin és kriptovaluta piacon szerzett tapasztalatunk révén a Cryptofalka szakértői gárdája biztosan szembesült már azzal a kérdéssel, mint Te most!  Amennyiben szeptember 1-ig jelentkezel hozzánk konzultációra, KONZ20 kuponkóddal 20% kedvezményt biztosítunk a szolgáltatás árából!  Érdekel gomb I Cryptofalka

(Nem) egyedi esetek, gyakori problémák a kriptovilágban

Az elmúlt években a kriptovaluták térnyerése páratlanul gyors ütemben zajlott, de sajnos ezzel párhuzamosan megnőtt az átverések kockázata is. A kriptopiac vonzereje és az új technológiák iránti érdeklődés sokakat vonz, ám nem mindenki tisztességes szándékkal lép be ebbe a dinamikus világba.

Az átverések egyre elterjedtebbé válnak, és sajnálatos módon a jognak és hatóságoknak még nincsenek megfelelő eszközeik az enyhítésre. Ennek eredményeként egyre több ember esik áldozatul ezeknek az ártalmas tevékenységeknek. Hoztunk egy rövid esetet, amivel egyre gyakrabban találkozunk:

A facebook-on találtam rá erre a kiemelkedő pénzügyi lehetőségre!

Történetünk főszereplője - legyen most Alex - egy közösségi oldalon találkozott egy új, forradalmi projektnek tűnő kriptovalutával és a projekt képviselőivel, akik elmagyarázták neki az innovatív technológiájukat és azt, hogy miért lesz ez a következő nagy dolog a kriptovaluta piacon. Alex elkezdett befektetni a projektbe, először csak kisebb összegeket küldött, de ahogy látta, hogy a kifizetések valóban megérkeznek, egyre több pénzt fektetett be.

Azonban később a kifizetések késlekedtek, és amikor megpróbált kapcsolatba lépni a projekt képviselőivel, egyre ritkábban válaszoltak neki ködösebbnél ködösebb magyarázatokkal. Mindez idővel aggodalomra adott okot, és Alex elkezdte kutatni a projekt és a mögötte álló emberek hátterét.

A projekt valójában nem volt semmi más, mint egy összetett csalás, ahol az újabb befizetéseket használták fel a régebbi befektetők kifizetésére. A látványos hozamok és az ígéretek csak arra szolgáltak, hogy vonzóvá tegyék a befektetők számára a projektet, miközben a valóságban semmi sem támasztotta alá azokat.

Amikor Alex rájött az átverésre, már komoly veszteségeket szenvedett el, ezért úgy döntött, hogy segítséget kér tőlünk. Együtt sikerült némi pénzt visszaszerezniük, és bár nem sikerült minden veszteséget kompenzálni, legalább a helyzet javult.

Fenti példánk a "Túl szép, hogy igaz legyen" helyzet tökéletes iskolapéldája. Az átverésektől és csalásoktól való védekezés érdekében mindig legyünk körültekintőek és óvatosak. Amennyiben gyanús tevékenységet észlelünk, vagy bizonytalanok vagyunk egy ügyben, érdemes mielőbb szakértőkhöz fordulni, akik segíthetnek a helyzet tisztázásában és a veszteségek minimalizálásában!

 

Hasonló problémád van? Úgy érzed téged is átvernek? Vedd fel velünk a kapcsolatot és konzultálj szakértőinkkel! Amennyiben szeptember 1-ig jelentkezel hozzánk konzultációra, KONZ20 kuponkóddal 20% kedvezményt biztosítunk a szolgáltatás árából!

Érdekel gomb I Cryptofalka

 

Kriptovaluta kereskedés mentorálás

Érzed, hogy többet kellene foglalkoznod a kriptovaluták világával, de még bizonytalan vagy és jól jönne a szakmai segítség és a folyamatos kapcsolat a szakértőinkkel? Kialakítanál egy tudatos és hosszútávú kereskedési stratégiát? A kereskedésen kívül tovább szélesítenéd a látóköröd? Jobban tudnál koncentrálni, ha személyesen mentorálnak?

A mentorálás során felvesszük veled a kapcsolatot, megbeszéljük hol tartasz most, mik az elvárásaid és miben szeretnél még fejlődni. Kialakítunk neked egy személyre szabott havi ütemtervet és megalkotunk az igényeidnek megfelelő tematikát, ami alapján együtt megvalósítjuk azokat a célokat, amiket kitűztél magad elé a kriptoszférában.

MIT TARTALMAZ A MENTORÁLÁS?

Heti 60 perc személyes konzultáció Privát közvetlen kapcsolattartás mentorainkkal Igényfelmérés, egyéni célok kitűzése Személyre szabott ütemterv Portfólió és befektetési stratégiák ismertetése Igény szerint gyakorló feladatok, házi feladat

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik szeretnének az elmondottak mellett extra, személyes figyelmet kapni és a legfontosabb befektetései döntéseiket szakértőink véleményének kikérése mellett meghozni.

Amennyiben szeptember 1-ig jelentkezel hozzánk konzultációra, KONZ20 kuponkóddal 20% kedvezményt biztosítunk a szolgáltatás árából!

 

Érdekel gomb I Cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.71% $64,643.13
Ethereum ETH -4.37% $3,408.49
BNB BNB -4.51% $581.18
Solana SOL -8.25% $133.71
XRP XRP -6.33% $0.4815
Dogecoin DOGE -10.09% $0.1197
Cardano ADA -9.79% $0.3723
Litecoin LTC -8.03% $71.53
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!